Categories
Zdravje

Water Zoom – visokotlačni čistilec

VISOKOTLAČNI ČISTILEC

✔ Z enim samim nastavkom preprosta cev postane močno čistilo v vaših rokah!
✔ Enostavna montaža in demontaža
✔ Profesionalno čiščenje močno umazanih površin
✔ Komplet s priponkami
✔ Kakovostni materiali

Water Zoom visokotlačni čistilec je inovativna tehnologija, ki vsako vrtno cev pretvori v močan vodni tlak v samo nekaj sekundah. Je najboljša alternativa obsežnim in dragim profesionalnim visokotlačnim čistilcem. Tehnologija hitre montaže omogoča enostavno priključitev šobe na cev poljubnega premera in dolžine, s pomočjo posebnega ojačevalnika pa se ustvari reaktivni tlak, kot pri uporabi modelov z električno črpalko. Brezpogojni hit prodaje te sezone v Evropi! Več kot 1000 ocen zadovoljnih strank in strokovnjakov. Danes bomo delili glavne prednosti tega priključka za vrtno cev in vam povedali, kje lahko dobite Water Zoom naročiti dobičkonosno?

Water Zoom – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

V življenju je veliko različnih situacij, ko je za čiščenje površine posušene umazanije ali madežev potrebno uporabiti močan pritisk vode. V trgovinah nam pogosto ponudijo nakup visokotlačnih čistilnikov z električno črpalko. Večina jih ima visoko stopnjo učinkovitosti, vendar imajo tudi resne pomanjkljivosti: visoke stroške, potrebo po omrežni povezavi, hitro obrabo delov in potrebo po rednem vzdrževanju. V zvezi s tem mnogi ljudje iščejo alternativno rešitev. V tem primeru je lahko Water Zoom čistilec dober izhod iz te situacije. To je mehanski ojačevalnik vodnega tlaka, ki vam omogoča, da v samo nekaj minutah spremenite katero koli cev v popoln visokotlačni čistilec.

Water Zoom opis:

Tip: cevna šoba, mini visokotlačni čistilec.
Material: aluminij visoke trdnosti.
Dimenzije: 114 x 45 x 96 mm.
Teža: 380 g.
Namen: odstranjevanje prahu in umazanije, zalivanje, odstranjevanje madežev in čiščenje površin pred umazanijo.
Komplet: univerzalni adapter za cev, krtača, plastična posoda.

Kako deluje?

Water Zoom za povečanje tlaka vode ima preprosto in intuitivno načelo delovanja. S posebnim adapterjem lahko krtačo priključite na katero koli cev. Uporabljeni notranji črpalni mehanizem poveča tlak in poveča tlak izstopne vode. To vam omogoča, da dobite popoln analog tlačnega čistilnika iz običajne vrtne cevi. Zahvaljujoč aluminijastemu ohišju je šoba zelo lahka in vzdržljiva pri uporabi. Mehanizem za nastavitev šobe omogoča enostavno izbiro optimalnega načina delovanja glede na vrsto površine, ki jo je treba obdelati. Po potrebi lahko s to šobo operete svoj avto, odstranite umazanijo in plesen s površine vrtnega pohištva ali okrasnih elementov, pomijete okna ali očistite cestno površino v okolici. Če želite aktivirati ojačevalnik glave, preprosto obrnite gumb v način ON. Če želite spremeniti pretok in smer vode, preprosto izberite želeno možnost šobe in jo namestite. Montaža in demontaža mehanizma se izvede v samo nekaj minutah. Zahvaljujoč kompaktni velikosti lahko to vrtno orodje enostavno shranite kamor koli, ne da bi zavzeli preveč prostora. Po potrebi lahko priključek vzamete s seboj kamor koli greste: na pot, na dopust, v službo.

Več razlogov, zakaj zagotovo želite Water Zoom kupiti v Sloveniji:

  • Najboljši analog profesionalnih visokotlačnih čistilnikov.
  • Hitra in enostavna namestitev.
  • Primerno za vse vrste cevi.
  • Profesionalno čiščenje umazanije srednje in visoke stopnje zahtevnosti.
  • Velika izbira dodatne opreme.
  • Možnost ročne nastavitve sile pritiska vode glede na obdelano površino.
  • Visokokakovostni materiali in izdelava.
  • Donosno Water cena.
  • Za uporabo ne potrebujete strokovnih znanj in izkušenj.

Lastniški pregled:

V nekem trenutku sem izračunal, koliko denarja porabim na mesec za pranje avtomobila in se zgrozil. Izkazalo se je, da tudi če avto operete vsaj enkrat na teden, dobite zelo veliko količino. Začel sem iskati način, kako prihraniti denar in se po nasvetu prijatelja odločil naročiti Water dostava. Ne bom skrival, da sem bil sprva skeptičen glede učinkovitosti uporabe te priloge. A izkazalo se je, da res deluje! Krtačo sem preprosto pritrdil na cev in dodal detergent v posebno plastično posodo z vodo. V samo nekaj sekundah sem prejel močan curek, s pomočjo katerega sem hitro spral umazanijo in prah na avtomobilu. Zdaj priporočam to napravo vsem svojim prijateljem!

Kako kupiti originalni model Water Zoom Slovenija?

Zaradi izjemno velikega povpraševanja po tem izdelku ga je skoraj nemogoče najti v običajni vrtnarski trgovini. Toda v ta namen lahko uporabite Water Spletna trgovina. Sledite povezavi, pustite povpraševanje in v nekaj dneh prejmete naročilo z dostavo na dom. Paket lahko plačate po prejemu in se prepričate, da je vsebina nedotaknjena.