Categories
Zdravje

Valgu-correct – distančnik za prste

Valgu-correct
Hitra in neboleča rešitev!

✔ Hiter učinek
✔ Brez bolečine
✔ Enostavnost uporabe
✔ Visoka kvaliteta

Valgu-correct distančnik za prste je univerzalno orodje za popravljanje ukrivljenosti palca na nogi doma. Inovativni razvoj znanstvenikov pomaga pri soočanju z neprijetnim problemom Hallux Valgus brez operacije in brez stranskih učinkov. Korekcijski sistem je sposoben popraviti deformiran sklep, poleg tega pa preprečuje nastanek žuljev in drgnjenja. Z redno uporabo se po 30 dneh izboljša splošno stanje stopala, bolečina in nelagodje izgineta. Korektor valgusa je narejen iz mehkega silikonskega materiala in je udoben za nošenje in ga lahko uporabljate v katerem koli čevlju. Ne pokvari estetskega videza hoje, omogoča ohranjanje telesne aktivnosti in preprečuje morebitne negativne učinke na zdravje. Elastična hipoalergena podlaga vam omogoča, da varno pritrdite palec na nogi v pravilnem položaju in obnovite “mišični spomin” ligamentov. Hkrati se iz kosti odstranijo odvečne usedline soli, izboljša se krvni obtok in mikrocirkulacija. Po koncu 1. tečaja uporabe boste občutili visoko učinkovitost uporabe tega izdelka in boste lahko dosegli neverjeten rezultat.

Valgu-correct – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Valgu-correct opis: To je udoben in vsestranski silikonski korektor za prste, zasnovan za vsakodnevno uporabo s katero koli vrsto obutve. Zaradi svoje edinstvene oblike se čim tesneje prilega površini stopala, zato med uporabo ne ustvarja nelagodja. Material je tako prožen, da po nekaj minutah ne boste občutili držala na prstu in se lahko vrnete k vsakodnevnim opravilom. Načelo delovanja naprave je obnoviti spomin na sklep tako, da ga več dni pritrdite v pravilnem položaju. To bo ena najboljših rešitev za ljudi, ki bodo dosegli pozitiven rezultat in ga dobili v najkrajšem možnem času. Mimogrede, danes obstaja priložnost za Valgu-correct kupiti v Sloveniji s popustom do -50%. Originalni model lahko dobite neposredno od proizvajalca.

Zakaj ne bi zanemarili Hallux Valgusa?

Ukrivljenost palca na nogi je pogosta težava, s katero se sooča več kot 60 % žensk vseh starosti. Bolezen se pojavi kot posledica pretiranega pritiska ali nenaravnega položaja sklepa zaradi uporabe čevljev z visoko peto. Bolezen spremlja ukrivljenost palca in pojav tuberkuloze zaradi vnetega sklepa. Vse to spremljajo boleče občutke, nelagodje pri hoji ali fizičnih vajah. Valgusna deformacija stopala je nevaren problem, ki zahteva takojšnjo rešitev. Dlje ko boste odlašali z obiskom zdravnika, težje in daljše bo zdravljenje. V zgodnjih fazah je mogoče bolezen odpraviti brez kirurškega posega. Ena izmed najbolj učinkovitih metod zdravljenja trenutno je uporaba posebnih silikonskih korektorjev ali opornic za palec na nogi. Na primer, z uporabo Valgu-correct za korekcijo palca na nogi lahko popolnoma obnovite stanje svojih sklepov, se znebite »kosti na nogi« in se vrnete v normalno življenje v samo nekaj tednih.

Kako deluje Valgu-correct za zdravljenje ukrivljenosti palca na nogi?

Zaradi svoje posebne oblike vam korektor omogoča, da prst fiksirate v njegovem naravnem položaju in razbremenite obremenitev stopala in sklepov. Zaradi uporabe posebnih materialov ne ustvarja dodatnega pritiska ali trenja na prstu, ne povzroča draženja kože ali drugih neprijetnih simptomov. Z vsakodnevno uporabo te naprave boste vsak dan videli več izboljšav. Po nekaj tednih bo korektor popolnoma popravil neravnine sklepa in vas vrnil v normalno življenje.

Ključne prednosti Valgu-correct Slovenija:

 • Hitro in učinkovito zdravljenje Hallux Valgusa.
 • Odpravlja vzrok, ne simptomov.
 • Operacija ni potrebna.
 • Ne povzroča dodatnega neugodja pri uporabi.
 • Izboljša prekrvavitev in pomaga ohranjati sklepe v pravilnem položaju tudi po koncu nanosa.
 • Lajša stres iz stopala in hrbtenice.
 • Izboljša lokalno imunost in presnovo.
 • Valgu-correct cena cenejši od podobnih izdelkov.
 • Ne zahteva posebnih pogojev za uporabo.
 • Prodano brez zdravniškega recepta.
 • Valgu-correct dostava je odposlano v 2-3 dneh.
 • Odobreno s strani vodilnih evropskih strokovnjakov.

Valgu-correct lekarna se ne prodaja. Originalni izdelek lahko dobite šele, ko izpolnite spletno prijavo na uradni spletni strani. Če želite dobiti Valgu-correct naročiti, sledite povezavi, izpolnite prijavo in v nekaj dneh dobite korektor prstov z dostavo na dom.

Izkoristite priložnost in naročite izdelek takoj!