Categories
Zdravje

Tactical Drone PRO Ultra-HD 1920×1080 30FPS

XTactical Drone
Je pravo odkritje na trgu modernih dronov

✔ Popolna stabilizacija tudi ob močnem vetru
✔ Konstrukcija je odporna na padce in udarce
✔ Velika hitrost in vodljivost

Mnogi od nas želijo kupiti dron za uživanje v letenju in snemanje čudovitih fotografij in videoposnetkov med potovanjem ali sprostitvijo. Toda prva stvar, ki prestraši vsakega potencialnega kupca, je cena te naprave. Priljubljeni modeli v trgovini z elektroniko stanejo od 1000 do 1500 evrov. Poraba tega zneska za zabavo (še posebej, če ste začetnik) ni dobra ideja. V tem primeru bi bila Tactical Drone PRO Ultra-HD 1920×1080 30FPS mini dron s kamero veliko učinkovitejša rešitev. To je eden najbolj kompaktnih in lahkih modelov, ki vam bo omogočil snemanje visokokakovostnih videoposnetkov v formatu UHD, hkrati pa stane desetkrat manj kot pri konkurentih.

V tem pregledu bomo poskušali govoriti o glavnih značilnostih in tehničnih lastnostih tega drona, da se boste lahko odločili, ali je primeren za vaše naloge ali ne?

Tactical Drone PRO – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

XTactical Drone mini kvadrokopter velja za enega najboljših modelov za aktivne ljudi, ki šele delajo prve korake v poletih. Model ima precej kompaktne dimenzije: 500x300x200 mm in tehta le 0,3 kg. To idealno razmerje med težo in velikostjo v kombinaciji z zmogljivo baterijo vam omogoča, da uživate v neprekinjenem letu in snemanju videa do 34 minut! Za primerjavo, tudi pri zelo dragih analogih trajanje leta običajno ne presega 30-40 minut.

Majhna masa naprave ji daje še eno pomembno prednost. V primeru padca se dron praktično ne poškoduje, tudi če trči v trdo podlago. To vam omogoča, da ga uporabljate v najbolj ekstremnih pogojih in ujamete pomembne trenutke svojega življenja.

Mnogi kupci opažajo lep in eleganten dizajn. Napravo so razvili nemški inženirji in ima ustrezno kakovost izdelave in materialov. Če nameravate uporabiti Tactical Drone PRO prenosni dron z video kamero, boste prijetno presenečeni nad kakovostjo nastale slike. Ločljivost 1920 x 1080 pri hitrosti sličic 30 sličic na sekundo omogoča ustvarjanje jasnih fotografij in videoposnetkov, ki jih lahko nato naložite na svoj YouTube kanal ali preprosto delite s prijatelji.

Zakaj priporočamo Tactical Drone PRO naročiti? Če je to vaš prvi dron, pozorno preberite navodila. Preizkusili smo ga v nadzoru, kar se je izkazalo za dokaj preprosto nalogo. Tudi 5-letni otrok bi ga verjetno lahko dvignil in sedel brez pomoči. Zahvaljujoč funkciji samodejnega vračanja v primeru poslabšanja signala ne boste nikoli izgubili svojega drona in denarja, tudi če ste v najtežjih vremenskih razmerah.

Tactical Drone PRO opis:

 • Vrsta: prenosni mini dron.
 • Teža: 0,3 kg.
 • Največja hitrost: 36km/h.
 • Kamera: UHD 1920 x 1080, 30 sličic na sekundo.
 • Polmer leta: 3 km.
 • Čas leta: 34 minut.
 • Dimenzije: 50x30x20 cm.

Glede na informacije, ki jih imamo, se Tactical Drone PRO trgovina z elektroniko ne prodaja. Originalno letalo lahko naročite samo na internetu prek spletne trgovine podjetja.

Samo predstavljajte si, kako veseli bodo vaši prijatelji ali otroci takšnega darila. Z njim lahko vsak praznik posnamete kot popoln video posnetek. Zdaj, ko se odpravite na izlet, boste vedno imeli priložnost videti sebe in okolico iz ptičje perspektive. Delite svoje nepozabne trenutke na družbenih omrežjih, ustvarite svoj vlog in pridobite milijone všečkov! Tactical Drone PRO Slovenija je bilo ustvarjeno za veselje in pozitivna čustva!

Strokovno mnenje:

To je eden najbolj dostopnih dronov za splošnega potrošnika. Tactical Drone PRO cena je veliko cenejši od analogov z enakimi tehničnimi lastnostmi. Zaradi lahkega telesa je popolnoma neranljiv tudi pri padcu z velike višine. Odlična kamera z dobrim ostrenjem in na voljo več načinov letenja. Priporočam, da ga uporabite, preden preidete na dražje profesionalne modele.

Prva uporaba in namestitev:

 • Odprite škatlo in tam poiščite navodila.
 • Pozorno preberite informacije v navodilih in upoštevajte ta pravila.
 • S kodo QR namestite posebno mobilno aplikacijo na svoj telefon.
 • Povežite se z napravo.
 • Vstavite baterijo.
 • Z namenskim daljinskim upravljalnikom zaženite dron in začnite vzletati.

Dobre novice! Danes lahko dobite Tactical Drone PRO kupiti v Sloveniji dodatnega popusta -50%! Promocijska ponudba velja omejeno časovno obdobje in le ob nakupu preko uradne spletne strani.

Če vam bo uspelo oddati naročilo zdaj, boste lahko v nekaj dneh prejeli paket. Tactical Drone PRO dostava se prevaža po vsej državi. Vprašanja zastavite vodji-svetovalcu po telefonu. Blago lahko plačate potem, ko prejmete in preverite celovitost naprave.