Categories
Zdravje

Steam Brush – parni čistilec

Steam Brush
ATUNCI GRĂBIȚIVĂ SĂ CUMPĂRAȚI APARATUL CU ABURI

✔ ČISTITE DIREKCIJO Z CARPET-a
✔ ODSTRANI SUHE SPOTE IZ OBLAČIL
✔ SPROSTITVE IZ TESNILA S POVRŠINO V AVTOMOBILU
✔ ŽELEZNI VLAKNI BESEDI BREZ ŠKODE

Steam Brush parni čistilec je nenadomestljiva stvar v vsakem domu. Edinstvena naprava je priročna alternativa za številne gospodinjske aparate, ki opravljajo številne pomembne in uporabne funkcije. Inovativna tehnologija vročega zraka (para) zagotavlja najhitrejše glajenje oblačil ter dodatno dezinfekcijo v nekaj sekundah. Nadomešča oblačila za likalnik in kemično čiščenje, omogoča vertikalno likanje oblačil brez uporabe likalne deske, primerno tudi za zavese, pohištvo in vse vrste tkanin. V zadnjih nekaj letih je bilo ogromno ljudi, ki želijo Steam Brush naročiti, zato je popolnoma logično, da opravite podroben pregled tega izdelka, da vam povem o njegovih glavnih prednostih.

Steam Brush – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Danes velja Steam Brush parna krtača za oblačila za enega najbolj prodajanih na trgu. S to napravo lahko ohranjate oblačila, oblazinjeno pohištvo, zavese in zavese v brezhibnem stanju, doma pa tudi razkužite vzmetnico ali posteljnino. Pozabite na naročanje storitev kemičnega čiščenja ali na uporabo neudobnih in obsežnih likalnikov in likalnih desk. Zdaj bo postopek likanja oblačil čim bolj priročen, hiter in udoben! Vsaka gospodinja bo zagotovo cenila vse prednosti uporabe tega stroja, pa tudi pomagala pri soočanju z najtežjimi vrstami likanja.

Steam Brush opis:

Edinstvena naprava ima precej preprosto, a učinkovito načelo delovanja. Tok visokotemperaturne pare deluje na vlakna tkanine, da zgladi in obnovi. Za razliko od delovanja likalnika para ne deformira strukture vlaken, zato se oblačila ne raztegnejo ali skrčijo in ne spremenijo svoje prvotne velikosti. Če je za običajno likanje perila potrebno namestiti neudobno in obsežno likalno desko, potem lahko v tem primeru izvajate navpično parjenje in likanje oblačil na tremi brez dodatnega orodja. To je še posebej uporabno za velike tkanine (kot so zavese), ki jih je zelo težko zlikati z likalnikom.


Kompleksen pristop Nugenix Total-T za zdravstveno podporo.
Nove ocene izdelkov Apple Cider Vinegar na strani.
Strokovno mnenje o prehranskem dopolnilu Germivir že danes.


Univerzalna in varna tehnologija delovanja na vlakna tkanine omogoča uporabo Steam Brush parnik za oblačila na skoraj vseh vrstah tkanin – bombaž, svila, lan, pletenina, saten in tako naprej. Sistem izpostavljenosti pari velja za enega najučinkovitejših v smislu dezinfekcije obdelane površine, uniči do 99,8% bakterij. Če vaš otrok obožuje mehke igrače in ne veste, kako jih hitro razkužiti, uporabite ta edinstven parni čistilec. To je odličen način za uničenje pršic v spalnici, zlasti na posteljnini ali na površini vzmetnice.

Glavne prednosti:

 • Visoka kakovost izdelave.
 • Kompaktne mere 32,5x10x9 cm
 • Teža 0,9 kg.
 • Produktivnost – 800 W.
 • Prostornina rezervoarja za vodo 100 ml za 15 minut neprekinjenega delovanja.
 • Povezuje se z omrežjem.
 • Steam Brush cena je desetkrat cenejši od mnogih analogov.
 • Priročno za delovanje.
 • Ne zahteva dodatnih veščin ali usposabljanja.
 • Prodano v uradni spletni trgovini z garancijo vračila denarja.
 • Steam Brush dostava se prenese po vsej državi v nekaj dneh.

Kaj je vključeno v Steam Brush Slovenija?

V kompletu dobite čopič za soparnik, 2 dodatni šobi za različne funkcije likanja in dezinfekcije ter podrobna navodila s postopnim opisom opravljenega dela. Pred prvo uporabo obvezno preberite uporabniški priročnik in upoštevajte vse varnostne ukrepe.

Kako uporabljati:

Namestite eno od dveh razpoložljivih prilog, odvisno od vaših načrtovanih ciljev. V posebno posodo nalijte 100 ml vode in posodo tesno zaprite. Vklopite napravo in bodite pozorni na indikator, ki bo oddajal singl, ko bo parni čistilec segret in pripravljen za uporabo. S posebnim regulatorjem nastavite optimalno moč in obseg ustvarjenega pretoka pare. Pritisnite gumb, da sprostite vroč curek pare, ki ga pripelje do obdelane tkanine. Po uporabi napravo izključite iz električnega omrežja, odstranite preostalo tekočino in odstranite šobo. Iščete Steam Brush trgovina? Potem imamo za vas zelo zanimivo ponudbo.

Trenutno obstaja najlažji in najbolj donosen način kot Steam Brush kupiti v Sloveniji. Če želite to narediti, morate obiskati uradno spletno trgovino, pustiti spletno aplikacijo in počakati na klic svetovalca. Po potrditvi naročila bo blago poslano na navedeni naslov in ga lahko plačate po prejemu.

Pregled pripravljen za pregled. Kupcev ne prodajamo ali servisiramo zaradi zamenjave ali vračila kupnine. Za pojasnitev morebitnih spornih točk se obrnite na prodajalca.