Categories
Zdravje

Spin Scrubber – Električna krtača za čiščenje

Spin Scrubber
Električna krtača za čiščenje

✔ Z lahkoto boste očistili tudi najtežje dostopna mesta
✔ Kopalnico boste očistili dvakrat hitreje
✔ Pozabili boste na vse kuhinjske gobice in detergente
✔ V kompletu so 3 različni nastavki za ščetke

Ali čiščenje hiše zahteva veliko truda in energije? Ste utrujeni od poskusov čiščenja kopalniških ploščic ali kuhinjskega pohištva pred rjo in umazanijo? Ali koža na rokah nenehno trpi zaradi izpostavljenosti detergentom ali gumijastim rokavicam? Pozabite na te težave za vedno!

Spin Scrubber Električna krtača za čiščenje je edinstvena rešitev za vsakogar! Zahvaljujoč priročnemu in dolgemu ročaju ter električni ščetki lahko v nekaj sekundah očistite katero koli površino pred umazanijo in takoj dobite odličen rezultat! Ni vam več treba obremenjevati hrbtenice in tvegati svoje zdravje, da bi s krpo ali gobico dosegli najbolj nedostopna mesta v vašem domu. Zmogljiv čistilni sistem takoj odstrani kakršno koli umazanijo, roke pa ostanejo čim bolj suhe in čiste. Z lahkoto odstranite rjo in usedline vodnega kamna s ploščic v kuhinji ali kopalnici, očistite stene ali očistite vodovodno napeljavo v kopalnici. Zdaj bo čiščenje prineslo le užitek in prihranili boste veliko prostega časa.

Spin Scrubber – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Spin Scrubber krtača električna za čiščenje kopalnice in kuhinje ponuja bistveno nov pristop k čiščenju prostorov. Tehnologija hitrega čiščenja temelji na interakciji 3000 glav, ki se pod delovanjem električnega pogona vrtijo s hitrostjo 300 vrtljajev na minuto. To vam omogoča enostavno odstranjevanje onesnaženja različnih vrst in stopenj zapletenosti: od posušenih madežev mila na ploščicah ali tleh do plesni, rje in oblog. Drsni ročaj pomaga brez dodatnega napora dovolj, da dosežete najbolj nedostopna mesta, ne da bi obremenili spodnji del hrbta. Ta rešitev je videti najbolj priročna za domačo uporabo, pa tudi za čiščenje pisarn, maloprodajnih prostorov ali med avtopralnico. Rezultat bo vedno najkakovostnejši in najhitrejši. Spin Scrubber krtača je lahko idealna rešitev za vsakega sodobnega človeka, ki ceni svoj čas in živce.

S 3 različnimi nastavki lahko izberete najbolj priročen in primeren način čiščenja glede na vaše potrebe. Rad bi opozoril na visoko kakovost montaže in materialov, iz katerih je izdelano telo peresa in sami čopiči. Vgrajena baterija je zasnovana za 1 uro neprekinjene uporabe, zahvaljujoč hitremu polnjenju pa lahko krtačo vedno deluje. Kompaktna velikost vam omogoča, da električno krtačo zložite in vzamete s seboj na potovanje.

Spin Scrubber opis:

 • Vsestranska tehnologija hitrega čiščenja.
 • Hiter dostop do najbolj problematičnih mest v kuhinji, kopalnici ali drugih prostorih.
 • 3 odstranljive šobe za čiščenje umivalnikov, prh, sten, tal, avtomobilov in več.
 • Visoka kakovost.
 • Donosno Spin Scrubber cena.
 • Široka paleta opreme.
 • Kompaktne mere: 57 x 107 cm.
 • Vgrajena baterija.
 • Možnost naročanja blaga preko spleta.
 • Hitro in priročno Spin Scrubber dostava po vsej državi v nekaj dneh.
 • Plačilo ob prevzemu.

Če ste pripravljeni na Spin Scrubber kupiti v Sloveniji, vam priporočamo, da izkoristite ponudbo uradne spletne strani in že zdaj naročite originalni model električne ščetke. Upoštevajte, da tega artikla ne prodajamo. Za prijavo morate obiskati Spin Scrubber Spletna trgovina in izpolniti spletni obrazec.

Mnenja:

Ne morem si predstavljati, kako sem živela brez tega čudežnega čopiča! Zdaj se čiščenje spremeni v razburljiv in prijeten proces. Ni mi treba stati na stolu, da bi dosegel strop ali počistil umazanijo visoko nad kadjo. Drsni ročaj je zelo priročen. Površino zlahka očistim, ne da bi upogibal spodnji del hrbta ali uničil roke z detergenti. Vsekakor priporočam vsem Spin Scrubber naročiti.

Mož mi je podaril ta čopič za rojstni dan. Sprva sem bil skeptičen do takšnega darila, a postopoma sem spoznal vse prednosti tega modela. Zelo dobro očisti površino pred rjo in vodnim kamnom. Zdaj lahko enostavno očistim vodovod in umivalnik, ne da bi se z rokami dotaknil površine. Vsekakor olajša čiščenje. Mislim, da vsaka gospodinja potrebuje takšno domače orodje.

Imam zelo občutljivo kožo na rokah, zato vsak stik z agresivnimi detergenti v trenutku povzroči draženje in luščenje. Sama sem izbrala Spin Scrubber Slovenija, ker mi s tem čopičem ni treba uporabljati gobice in se truditi, da bi odstranila umazanijo na tleh in stenah. Prihrani veliko časa. Prej je čiščenje trajalo 2 uri, zdaj pa imam čas, da vse naredim v 30 minutah! In kar je najpomembneje – hrbet se ne utrudi in roke ne bolijo!

Obvezno naročite sami! To krtačo uporabljam že več kot eno leto. Do sedaj sem videl le prednosti in nobene slabosti. Deluje do 60 minut z enim polnjenjem. Čisti tudi tiste površine, ki jih prej nisem mogel očistiti z navadno gobico. Razlika je takoj vidna! Poleg tega je cena modela na voljo vsakemu kupcu.