Categories
Zdravje

Speedy Chopper – kuhinjski mešalnik

KUHANJE KOT OTROŠKA IGRA

✔ Drobno sesekljano zelenjavo, oreščke, led in še veliko več dobite z enim samim potezom vrvice.
✔ Pripravite potrebne izdelke z lahkoto
✔ Sestavine za omake, prelive in še več boste dobro zmešali
✔ Kuhanje postane otroška igra, čiščenje pa je še lažje. Lahko ga preprosto položite v pomivalni stroj.

Speedy Chopper kuhinjski mešalnik je visokokakovosten, priročen in enostaven za uporabo sekljalnik hrane za vse pogoje. Inovativna tehnologija mehanskega mletja vam omogoča, da ta mešalnik vzamete s seboj na delo, na počitnice ali na potovanje. Zdaj je priprava okusne in zdrave hrane še enostavnejša, sekljanje zelenjave, mesa ali sadja pa traja le nekaj sekund!

Preden se odločite za Speedy Chopper kupiti v Sloveniji, si oglejmo podrobneje glavne lastnosti in prednosti te naprave.

Speedy Chopper – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Proizvajalec je poskrbel za kakovost materialov, iz katerih je izdelan ta ročni drobilnik. Model je kompaktne velikosti, udobno se prilega v torbo in ne zavzame veliko prostora v kuhinji. Za razliko od električnih mešalnikov zdaj ne boste odvisni od dostopa do električnega omrežja. Postopek uporabe je čim bolj preprost: samo potegniti morate posebno vrvico in v nekaj gibih bodo izdelki v posodi zdrobljeni do želenega stanja.

Speedy Chopper opis in specifikacije:

Tip: kuhinjski sekljalnik hrane.
Material: visokokakovostna plastika, 3 noži iz trpežnega lasersko rezanega jekla.
Način nadzora: ročno.
Dimenzije: 110x110x100 mm.
Prostornina posode: 300 ml.

Kako deluje?

Sekanje zelenjave za solato ali priprava juhe še nikoli ni bilo lažje. Preprosto jih morate naložiti v posodo, zapreti pokrov in narediti nekaj gibov, pri čemer izvlečete posebno vrvico. Zaradi mehanskega pogona se bodo rezila mešalnika začela vrteti in v samo 5-7 sekundah bodo razdelila izdelek na majhne koščke. Je popolna rešitev za najrazličnejše jedi, od solat in juh do sladic in sadnih narezkov. Zahvaljujoč dejstvu, da je nekajkrat cenejši od tradicionalnih gospodinjskih aparatov za Speedy cena, lahko prihranite denar in dobite dobro alternativo za domačo ali profesionalno uporabo.

Kaj lahko mletite?

Proizvajalec ponuja na izbiro 3 vrste rezil, od katerih je vsaka zasnovana za določeno vrsto izdelka. Navodila pravijo, da je mešalnik primeren za sekljanje sadja, zelenjave, mesa, čokolade, jajc, zelišč, česna, čebule, sira in še marsikaj. Noži so tako močni, da lahko zdrobijo celo oreščke in led. To je eden najlažjih načinov za kombiniranje več različnih živil za mleto meso, solato, marinado ali omako. Če imate radi kampiranje ali aktivnosti na prostem, potem je ta ročni mešalnik odličen spremljevalec, ko ni dostopa do elektrike.

Posoda je izdelana iz plastike za živila, ki nima škodljivih emisij in ne vpija tujih vonjav. Mehanizem mešalnika omogoča hkratno drobljenje in mešanje sestavin, kar daje odličen rezultat že po enem pritisku. Posodo in pokrov lahko enostavno očistite v samo nekaj minutah po katerem koli izdelku.

Prednosti, zaradi katerih si milijoni ljudi po vsem svetu želijo Chopper naročiti:

  • Hitro in priročno sekljanje hrane v enem gibu!
  • Enostavnost in vsestranskost uporabe.
  • Visokokakovostni materiali.
  • Ostri in trpežni noži.
  • Odlične možnosti za kuhanje gurmanske kuhinje doma.
  • Priročno za ročno pranje ali pomivalni stroj.
  • Ne potrebujete dostopa do električne vtičnice.
  • Kompaktne dimenzije.
  • 70-80% cenejši od stroškov električnih analogov.

Povratne informacije o Speedy Chopper Slovenija:

Moj mož mi je dal ročni mešalnik za najino obletnico poroke. Sprva sem bila do tega darila skeptična, kasneje pa sem spoznala vse prednosti njegove uporabe. Zdaj, da lahko hitro nasekljam čebulo ali česen, moram vzeti obsežni predelovalec hrane in zato porabiti veliko časa za pranje vsega. Vzamem ta ročni mešalnik, vanj naložim 3-4 stroke česna, naredim 2 giba in to je to! To je zelo priročno! In najpomembnejše je, da ga lahko vedno vzamem s seboj na podeželske počitnice ali na potovanje.

Naša družina ob vikendih ne mara sedeti doma in vedno poskušamo preživeti čas v gozdu ali ob jezeru. Nič ni boljšega od žara na prostem. Da pa je zrezek res okusen, potrebujem veliko sestavin za omako. Prej sem moral vse pripraviti vnaprej, vendar je to neprijetno. Zdaj kuham omako neposredno, medtem ko premog gore. Za to uporabljam Speedy Chopper ročni kuhinjski sekljalnik. To je zelo enostavno in preprosto! Naprava vse sestavine zelo dobro seseklja in premeša, tako da je priprava okusne omake za zrezke čim bolj preprosta. Ne pozabite naročiti Speedy Chopper Spletna trgovina!

Če želite naročiti dostava zdaj, se obrnite na prodajalca prek uradne spletne strani. Povezava do strani za naročanje je navedena v opisu.