Categories
Zdravje

Smart Watch V8 – Pametne ure

Smart Watch V8
IŠČETE BREZHIBNO DARILO ZA DRAGO OSEBO?

✔ Primerno za moške, ženske in otroke
✔ Eleganten dizajn, ki ga lahko kombinirate s športnim in poslovnim slogom
✔ Udoben, lahek in lep dizajn, ki ustreza vsem
✔ Silikonski trak, ki ne draži kože na roki

Smart Watch V8 Pametne ure je sodoben in eleganten pripomoček s širokim naborom uporabnih funkcij, ki je dobra alternativa modelom bolj znanih blagovnih znamk. To je odličen način, da dobite vse funkcije in funkcionalnosti, ki jih potrebujete, a hkrati plačate nekajkrat ceneje. V tem pregledu bomo poskušali razkriti glavne lastnosti in prednosti te naprave ter deliti informacije o tem, kje je Smart Watch V8 kupiti v Sloveniji po najboljši ceni?

Smart Watch V8 – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Smart Watch V8 opis: udoben in sodoben model pametne ure v okroglem ohišju iz visoko trdnih materialov. Športni dizajn v beli ali črni barvi vam omogoča, da uro nosite s katero koli obleko. Kovinsko ohišje ure jo naredi odporno na kakršne koli poškodbe in praske, mehak pašček iz polimernih spojin pa zagotavlja maksimalno udobje in ne povzroča težav s kožo.

Pozorni na levo stran pametne ure lahko vidite majhen konektor za priklop polnilnika prek kabla USB. Da bi preprečili vdor vlage in prahu, je konektor po polnjenju zaprt s posebnim gumijastim čepom.

Na desni strani so gumbi za upravljanje, s katerimi lahko opravljate različna opravila in delate s pametnimi urami.

Zmogljiva 380 mAh baterija je odgovorna za avtonomijo dela. Eno polno polnjenje baterije zadostuje za 2-4 dni uporabe.

Prva stvar, ki pade v oči pri delu s tem modelom, je visoka hitrost obdelave podatkov in aplikacij. Naprava temelji na 2-jedrnem procesorju MTK 6582 s frekvenco 1200 MHz. To je povsem dovolj za izvajanje najpomembnejših funkcij, vključno z delom s hitrimi sporočili, sprejemanjem klicev in tako naprej. V tovarniški vdelani programski opremi naprave se nam ponuja, da izberemo eno od treh razpoložljivih možnosti številčnice – od klasične do sodobne športne različice.

Smart Watch V8 ure ima naslednji nabor funkcij:

Sprejemanje in opravljanje klicev. Svoj pametni telefon lahko povežete s pametno uro prek Bluetootha in sprejemate klice ali kličete naročnike, ne da bi vzeli telefon iz žepa. Poleg tega ta model omogoča namestitev kartice SIM neposredno v uro, tako da lahko dobite popolno zamenjavo za svoj pametni telefon. Poleg tega lahko telefonski imenik naročnikov shranite v pomnilnik ure.

Standardne funkcije. Večina standardnih funkcij telefona je na voljo v modelu Smart Watch V8 Moške ročne ure: SMS, diktafon, predvajalnik itd. Poleg tega lahko v uro vstavite pomnilniško kartico MircoSD do 32 GB, ki omogoča shranjevanje pomembnih datotek, fotografij in videov.

Kamera. Z izbiro Smart Watch V8 naročiti dobite veliko dodatnih funkcij. Zahvaljujoč vgrajeni kameri z ločljivostjo 0,3 Mp lahko opravljate video klice, fotografirate in jih prenašate na pametni telefon.

Fitnes sledilnik. To je idealna rešitev za ljudi, ki vodijo aktiven življenjski slog in želijo nadzorovati razdaljo, ki jo prehodijo. Zahvaljujoč tej funkciji lahko beležite število opravljenih korakov na dan in beležite podatke o treningu.

To ni celoten seznam razpoložljivih funkcij teh sodobnih pametnih ur. Če želite dobiti podrobnejše informacije, obiščite uradno spletno trgovino prodajalca na tej povezavi in oddajte naročilo še danes. Tudi v paketu z uro boste našli podrobna navodila, ki bodo opisala vse lastnosti uporabe in razpoložljive funkcije naprave.

Prednosti:

  • Eleganten in sodoben pripomoček.
  • Lahko je odlično darilo za prijatelje ali sorodnike.
  • Smart Watch V8 cena ceneje od mnogih analogov, a hkrati pametne ure ponujajo velike priložnosti.
  • Dober procesor, visokokakovostni materiali in vzdržljivost.
  • Dobre ocene strokovnjakov in strokovnjakov.

Hiter rezultat Viasil od prvih dni.
Kompleks za zdravje ProSolution Plus posebej za vas.
Formula za podporo zdravju Max Performer za erektilno disfunkcijo.


Slabosti.

  • Po našem mnenju je kamera nekoliko šibka.
  • Pri hkratnem opravljanju več opravil so lahko opazne določene zamude pri delovanju naprave.
  • Zaradi velikega povpraševanja je zelo težko najti Smart Watch V8 trgovina.

Razprodaja Smart Watch V8 Slovenija

Kot nam je uspelo izvedeti, ta izdelek trenutno prodaja le ena spletna trgovina pri nas. S prodajalcem se lahko obrnete na spletu, izpolnite spletno prijavo in dobite odgovor v najkrajšem možnem času. Glede na informacije v spletni trgovini se Smart Watch V8 dostava izvede v 3-10 delovnih dneh od dneva registracije aplikacije. Paket lahko plačate po prejemu. Model ima tudi garancijo.

Če želite dobiti odgovore na svoja vprašanja ali želite ta priljubljeni pripomoček naročiti že zdaj, vam priporočamo, da se za pomoč obrnete na prodajalca. Spodaj bomo pustili povezavo do spletnega mesta, kjer se lahko prijavite na spletu že zdaj.