Categories
Zdravje

Silane Guard – Tekoče steklo

TEKOČE STEKLO

✔ OHRANJUJE ORIGINALNO, SVETLO IN ZASIČENO BARVO KAROSERIJE.
✔ DAJE SIJAJ KAROSERIJI AVTU ZA DOLG ČAS – DO 1 LETA!
✔ DODATNO DODAJA TRAJNOSTNI VPLIV VODOODBOJNOSTI.

Želite, da je vaš avto videti, kot da je spet samo zapustil prodajalca avtomobilov? Uporabite Silane Guard Tekoče steklo! Edinstvena japonska tehnologija za zaščito laka pred majhnimi čipi, razpokami, kemikalijami in drugimi dejavniki. Zahvaljujoč inovativni formuli bo ta izdelek prihranil veliko denarja pri dragih storitvah poliranja in avtopralnic. Po uporabi te tehnologije karoserija avtomobila pridobi sijoč sijaj, manjše praske in madeži od dežja izginejo, pojavijo se tudi dodatne korozijske odpornosti. Večina japonskih in evropskih strokovnjakov soglasno potrjuje visoko učinkovitost uporabe tega orodja.

Silane Guard – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Willson (Japonska) že več kot 50 let izdeluje avtomobilske kemikalije in izdelke za nego avtomobilov. Uporaba samo visokokakovostnih materialov in najnovejših znanstvenih tehnologij zagotavlja visoko učinkovitost. Tekoče steklo je najnovejši razvoj, ki je postal razširjen po vsem svetu.

Opis:

Tekoči koncentrat se nanese na površino karoserije avtomobila s pomočjo posebnega aplikatorja za gobo. Nekaj minut po sušenju se pojavi organosilikonski polimerni film, ki zaščiti barvo pred vplivi okolja. To orodje je nepogrešljivo za shranjevanje avtomobila na prostem brez parkirišča in garaže. Silane Guard avtomobilski lak ne škodi lakiranju, ne oddaja strupenih snovi v ozračje in je primeren za uporabo v kakršnih koli pogojih. Karoserija vozila bo videti kot nova!

To je razlog, zakaj bi morali Silane Guard naročiti:

 • Korozijska zaščita.
 • Udobje pri uporabi in uporabi.
 • Stroj bo treba oprati 4-5 krat manj pogosto, vendar bo videti popolnoma čist.
 • Dodatna zaščita pred drobci in praskami.
 • Učinkovita zaščita pred vplivi kemikalij, ki pozimi pokrivajo asfalt.
 • Najboljša alternativa dragemu laku za avtomobile.
 • Ne škodi lakiranju in ne spremeni debeline.
 • cena se v celoti izplača po 2-3 mesecih uporabe.

Vsak lastnik avtomobilov bo lahko zdaj brez dodatnih finančnih stroškov posodobil izgled svojega avtomobila doma. Ne potrebujete specializiranega orodja ali spretnosti. Komplet vključuje vsa potrebna orodja za nanašanje tekočega stekla: gobji aplikator, rokavice iz lateksa, prtiček. En paket vsebuje 57 ml aktivne snovi. To je povsem dovolj, da pokrijete celo SUV karoserijo 2-3 avtomobilov. Glede na ugodne stroške tega izdelka bodo vaši prihranki na enem odtenkih vsaj 400%.

Silane Guard Slovenija je univerzalna rešitev za vse, ki imajo vsaj en avto. Danes se to orodje aktivno uporablja v Aziji, Evropi in ZDA. Imate edinstveno priložnost, da naročite to orodje in pridobite dodatnih 50% popusta, medtem ko ta ponudba velja na spletnem mestu prodajalca.

Navodila za uporabo po korakih:

 • Pred nanosom avtomobilskih lakov temeljito operite in posušite karoserijo avtomobila.
 • Nosite zaščitne rokavice iz lateksa.
 • Na gobo nanesite majhno količino raztopine.
 • Enakomerno porazdelite zdravilno učinkovino po celotni površini karoserije vašega avtomobila (izogibajte se oknom in ogledalom).
 • Pustite delovati 10-15 minut.
 • S krpo (v kompletu) obrišite površino telesa in tako ustvarite popoln zaščitni premaz.

Uporaba raztopine mora potekati le v dobro prezračevanem prostoru brez neposredne sončne svetlobe. Ne uporabljajte pri nizkih temperaturah. Če je bil avto prebarvan (ne s tovarniškimi barvami), je priporočljivo, da najprej nanesete majhno količino raztopine na neopazno območje. Tekočina ni primerna za nanašanje na pnevmatike, plastiko, kromirane dele, steklo in žaromete. Izogibajte se stiku z izpostavljeno kožo in očmi.

Celoten postopek bo trajal največ 40-60 minut, rezultat pa bo ostal nekaj mesecev.

Kaj pravijo strokovnjaki:

Naše podjetje že več kot 13 let profesionalno polira avtomobile. Danes aktivno uporabljamo Willson Silane Guard za avto. Ta polimerna prevleka idealno ščiti telo pred korozijo in agresivnimi okolji. Poleg tega so njegovi stroški nekajkrat cenejši od ameriških ali evropskih kolegov. Lastniki avtomobilov, s katerimi smo opravili to poliranje, so bili zadovoljni z rezultati in po nekaj mesecih so prišli do ponovljenega postopka prijave. Priporočam uporabo tega orodja vsem, ki skrbijo za svoj avto.

Silane Guard trgovina za avto se ne prodaja. To povzroča veliko vznemirjenje, ki ga je povzročilo to zdravilo. Kljub temu je vedno mogoče naročiti originalno tekoče steklo prek interneta.

Če želite Silane Guard kupiti v Sloveniji, morate samo izpolniti naročilnico na uradni spletni strani. Plačilo samo ob prejetju.

Silane Guard dostava se izvede v nekaj dneh.