Categories
Zdravje

Rhino Gold Gel – za povečanje penisa

Gel za povečanje penisa

✔ Povečanje dolžine in velikosti penisa
✔ Neomejen libido
✔ Močna erekcija
✔ Povečanje količine sperme

Pozdravljeni! Odložite ravnilo, s katerim ste nazadnje merili penis, in razmišljajmo logično. Če ste v XXX filmih videli igralce z ogromnimi “napravami” med nogami, to še ne pomeni, da potrebujete tako velikanski penis. Povsem logično je, da igralci za takšne filme opravijo določen kasting, poleg tega pa kot snemanja in spretnost operaterja opravita svoje delo. Drugič, če želite spremeniti velikost svojega glavnega organa, lahko brez operacije, injekcij v penis ali vakuumskih usedlin. Danes vam bomo povedali o glavni skrivnosti afriških plemen, ki bo pomagala rešiti najbolj intimne težave.

Kaj veš o nosorogih? Ob sami omembi te besede se pojavi asociacija na močno in močno žival z ogromnim rogom. Tu pa je še nekaj zanimivih dejstev: znanstveniki so dokazali, da so nosorogi sposobni zadovoljiti 5 samic hkrati. Hkrati dolžina njihovega penisa doseže 70 cm !!! Potem ko je več kot 3 mesece preživel v enem od kenijskih plemen, je ameriški znanstvenik Justin Wahlberg spregovoril o neverjetnih lastnostih nosorogovih rogov. Evo, kaj piše:

»Bil sem prisoten na poročni slovesnosti v enem od plemen. Po obrednem delu ženinu dajo popiti nekaj tinkture in gre z nevesto k svojemu šibu, da preživi prvo poročno noč, zato da spregovorim. Vprašal sem vodnika – kaj točno je v tinkturi. Odgovoril je, da obstaja cela zbirka afrodiziakov iz rastlin, vendar je najpomembnejša sestavina v prahu beli nosorogovi rog. Rečeno je, da lahko po tej tinkturi ženin uživa seks do 8x na noč in obdrži stabilno erekcijo.In v tem plemenu je navada iti gola.A me je bilo sram sleči, ker imajo vsi moški ogromni penise.S svojo skromno velikostjo bi jih spravila v smeh. ”

Zakaj smo vse to? Pred kratkim se je na trgu pojavil Rhino Gold Gel za povečanje penisa. Kako učinkovit in varen je? Zdaj vam bomo poskušali povedati vse.

Rhino Gold Gel – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Rhino Gold Gel povečanje penisa velja za enega najboljših izdelkov za izboljšanje moških. Kompleks je sestavljen iz številnih sestavin, glavna pa je L-arginin, sintetiziran iz roga belega nosoroga, ki ima sposobnost povečati spolno moč in razširiti kapaciteto krvnih žil znotraj penisa. Tako se lahko znebite očitnih in skritih simptomov erektilne disfunkcije, povečate libido in spodbujate naravno povečanje velikosti. Dodatne sestavine formule so Maca Peruvian, Muira Puama in številni drugi naravni afrodiziaki.

Do danes je Rhino Gold Gel izdelek za povečanje erekcije opravil več stopenj kliničnih preskušanj in dokazal svojo učinkovitost. Za razliko od velike večine analogov resnično pomaga stabilizirati delo notranjih organov genitourinarnega sistema in ne le prikrije težave.

Rhino Gold Gel opis:

  • Poveča dolžino za 30-40%.
  • Poveča debelino za 25-35%.
  • Pomaga pri hitrejši erekciji.
  • Podaljša spolni odnos do 2 uri.
  • Omogoča vam 5-7 spolnih odnosov na noč.
  • Izboljša reproduktivno funkcijo in aktivnost semenčic.
  • Preprečuje impotenco.
  • Izboljša prekrvavitev in izboljšuje stanje žil in kavernoznih teles penisa.

Kako uporabljati Rhino Gold Gel Slovenija:

Pred posegom se stuširajte ali sperite penis pod toplo vodo. Iz tube iztisnite majhno količino aktivnega gela in ga nanesite na površino penisa. Razporedite po celotni dolžini v tankem, enakomernem sloju in nežno vmasirajte s postopnimi gibi prstov. Pustite, dokler se popolnoma ne vpije. Postopek ponovite 2-krat na dan: zjutraj in in pred spanjem. Priporočljivo je tudi, da gel dodatno nanesete 30 minut pred spolnim odnosom, da okrepite erekcijo in povečate spolno željo.

Strokovnjaki trdijo, da bo v bližnji prihodnosti začela prodajati Rhino Gold Gel lekarna, vendar lahko to privede do resnega zvišanja cene izdelka. Zaenkrat proizvajalec prodaja neposredno in sprejema naročila strank prek uradne spletne trgovine. Imate možnost Rhino Gold Gel kupiti v Sloveniji in ta izdelek dobite do vaših vrat.

Vsakemu kupcu je zagotovljena popolna zaupnost transakcije in zaščita pred razkritjem informacij o vsebini paketa. Nihče od dostavljavca ne bo vedel, kaj je v škatli. Rhino Gold Gel naročiti lahko dobite samo, če ste polnoletni!

Pred uporabo preberite navodila in upoštevajte vse varnostne ukrepe. Ta izdelek spada v skupino kozmetike brez recepta in ga ni mogoče uporabiti kot nadomestilo predpisanega zdravljenja. Rhino Gold Gel dostava se prenese po vsej državi v 72 urah. Če želite, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Popust -50% za vse spletne stranke! Izkoristite svojo priložnost, da naročite izdelek, medtem ko je najbolj donosen Rhino Gold Gel cena!