Categories
Zdravje

Patio Mistcooling Kit – sistem za hlajenje z vodno meglo

HLAJENJE Z VODNO MEGLICO 10M

✔ PREPROSTA NAMESTITEV
✔ OHLADI ZRAK VSE DO 10 ° C
✔ FILTRIRA ZRAK IN VAS ŠČITI PRED INSEKTI

Hlajenje kavarn, restavracij ali teras na prostem s tehnologijo meglenja je postalo zelo razširjeno in priljubljeno. Mnogi ta način hlajenja imenujejo “zunanja klima”, ker je to edini način, da v vročem vremenu ohladimo zunanji prostor in ohranimo udobne pogoje za obiskovalce obrata. Sistem zamegljevanja, nameščen po obodu, omogoča zmanjšanje temperature v polmeru delovanja za 5-10 stopinj, odvisno od moči šob in okoliških dejavnikov. Vsekakor je veliko lažje in učinkovitejše kot poskušati hladiti odprti prostor z zračnimi ventilatorji ali drugimi napravami.

Danes je na trgu širok izbor različnih hladilnih sistemov z vodno meglo, tako da imate priložnost najti pravega z optimalnimi tehničnimi lastnostmi. Na podlagi povratnih informacij kupcev in strokovnjakov trenutno Patio Mistcooling Kit sistem za hlajenje z vodno meglo velja za eno najboljših kombinacij cene in kakovosti. V tem pregledu vam bomo povedali o glavnih prednostih in tehničnih zmožnostih tega kompleta ter svetovali, kje ga lahko naročite po najboljši možni ceni.

Patio Mistcooling Kit – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Patio Mistcooling Kit hlajenje z vodno meglico je najboljši način za vlaženje in prečiščevanje zraka znotraj oboda, kjer je nameščen. Idealna rešitev za zunanje restavracije ali terase, primerne za domačo ali komercialno uporabo. 10 m dolg sistem šob je idealen za zagotavljanje najudobnejših izkušenj na prostem poleti pri temperaturah do + 38°C. Patentirana tehnologija ustvarja nevidno toplotnoizolacijsko pregrado, ki odbija ultravijolično svetlobo in vroč zrak, vendar ne ovira prehoda kisika. Ta možnost idealno pomaga očistiti zračni prostor prahu, umazanije, mikro delcev in žuželk, poleg tega pa ga navlaži za udobnejše bivanje v odprtem prostoru.

Učinkovitost tega izdelka, ki jo je navedel proizvajalec, je navedena v Patio Mistcooling Kit opis. Glede na predstavljene značilnosti lahko uporaba te različice hladilnega sistema zniža notranjo temperaturo na 10°C. Hkrati postopek namestitve sam po sebi ne zahteva strokovnih znanj ali posebnih orodij. Doma lahko po navodilih namestite sistem na leseno, kovinsko ali kamnito površino. Sistem hitrega zračnega hlajenja ni le zelo učinkovit, ampak tudi precej varčen. Vsaka šoba ima tlak 2 bara, medtem ko za 1 uro neprekinjene porabe ne porabi več kot 2 litra vode. Če ste lastnik restavracije, bo ta možnost za hlajenje poletne terase najboljša rešitev.

Patio Mistcooling Kit vodni razpršilec za hlajenje se pogosto uporablja za vrtove, parke, bazene, plaže in kavarne na prostem. Če tak sistem postavite doma na teraso ali balkon, lahko uživate na prostem, ne glede na temperaturo okolice.

Več razlogov, zakaj potrebujete Patio Mistcooling Kit kupiti v Sloveniji:

  • Najučinkovitejši sistem za hlajenje na prostem.
  • Čiščenje in filtracija zraka pred prahom, umazanijo, alergeni.
  • Pregrada za žuželke.
  • Odlična možnost za vlaženje zraka zunaj.
  • Priročna in hitra namestitev DIY.
  • Vsi potrebni deli za namestitev so že vključeni v komplet in vam ni treba ničesar dodatno kupovati.
  • Ekonomična poraba vode.
  • Moč tlaka 2 bara v vsaki šobi.
  • Možnost nastavitve kota pršenja.
  • Izdelano iz visoko kakovostnih materialov.

Ocene:

Sem lastnik majhne restavracije s poletno teraso. Eden glavnih izzivov zame je bilo privabljanje obiskovalcev podnevi. Zaradi vročine je veliko strank zavrnilo posedanje na poletni terasi in izgubil sem večino dohodka. Rešitev je bila najdena enostavno in preprosto. Odločil sem se za Patio Mistcooling Kit naročiti, ko sem v YouTubu videl pregled tega izdelka. Šobe sem samostojno postavil po obodu terase. V 20 minutah po vklopu je temperatura padla za 6°C! Zdaj imam veliko obiskovalcev tudi podnevi.

Doma imamo čudovit prostor za peko na žaru in pred kratkim smo se odločili, da bomo zraven njega zgradili gazebo. A težava je v tem, da je gazebo pod odprtim soncem in je čez dan v njem zelo vroče, komarji in žuželke pa nas motijo zvečer. Rešitev je bilo najti zelo enostavno. Po nasvetu mojega prijatelja sem se odločil, da kupim Patio Mistcooling Kit Slovenija. Zahvaljujoč temu sistemu je notranjost gazeba podnevi vedno vedno hladna, zvečer pa ni niti enega komarja ali muhe. Prijetno me je presenetil tudi Patio Mistcooling Kit cena.

Če želite zdaj naročiti svoj originalni hladilni sistem, uporabite samo Patio Mistcooling Kit lekarna pri pooblaščenem prodajalcu. Našli smo uradno spletno mesto, kjer lahko takoj oddate naročilo za Patio Mistcooling Kit dostava. Sledite povezavi: