Categories
Zdravje

Optimum KETO – tablete za hujšanje

Zmogljiva nova formula sproži ketozo za izgorevanje maščob!

✔ Kuri maščobe za energijo
✔ Pomaga pri hitrem doseganju ketoze
✔ Hitri rezultati že v 1 tednu
✔ Naravne sestavine

Ljubitelji ketogene diete je vsak dan več, zato smo se odločili, da bomo pozorni na ta modni trend zadnjih let. Kako učinkovita je dieta z visoko vsebnostjo maščob? Komu je ta dieta dovoljena in komu je bolje, da se vzdrži omejevanja ogljikovih hidratov? Kaj je Optimum KETO tablete za hujšanje in zakaj so potrebni? Poskusimo podrobneje razumeti vsa ta vprašanja.

Evolucija prehrane

V dietetiki se vsako leto pojavljajo novi trendi. Ta raznolikost možnih načinov nadzora vnosa hrane je posledica nenehnega preučevanja dejavnikov, ki vplivajo na nastanek maščobnega tkiva in presnovo. Še pred 20 leti so strokovnjaki za prehrano trdili, da se morate za uspešno hujšanje odreči 90 % običajne prehrane in vsak dan trdo trenirati v telovadnici. Potem so vsi ugotovili, da stroge diete ne delujejo ali pa imajo le kratkotrajen pozitiven učinek. In končno, znanstveniki so uspeli najti najbolj vsestransko možnost prehrane, ki kaže visoko učinkovitost z minimalnim stresom in stresom za telo. To je dieta z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov.

Kaj je keto dieta?

To je ena izmed možnosti dnevnega jedilnika, kjer prevladujejo maščobe nad ogljikovimi hidrati, da se zviša raven ketonov in zniža raven glukoze v krvi. To je signal za možgane, zaradi česar vklopijo rezervne vire energije – podkožno in visceralno maščobo. Jetrne celice pretvarjajo maščobo v posebne maščobne kisline in ketone, možgani pa jih uporabljajo namesto glukoze. To stanje imenujemo ketoza ali, preprosto povedano, stradanje ogljikovih hidratov. Ta vrsta prehrane resnično kaže visoko učinkovitost, še posebej, ko gre za ljudi, ki so nagnjeni k sladkorni bolezni ali imajo metabolični sindrom. Kljub temu ima tudi svoje kontraindikacije. Omejitev ogljikovih hidratov na primer ni priporočljiva za bolezni jeter, nosečnost ali dojenje, anoreksijo, nagnjenost k žolčnim kamnom in številne druge bolezni.

Koristne informacije: Optimum KETO lekarna se ne prodaja in kapsule je mogoče naročiti samo prek uradne spletne strani.

Ali sem že v ketozi?

Glavni mit o ketogeni dieti je, da deluje od prvega dne. Pravzaprav temu ni tako. Od omejitve ogljikovih hidratov do ketoze lahko mine 5 do 7 dni. In to je ena glavnih pomanjkljivosti te možnosti prehrane. Za mnoge ljudi je izjemno težko jesti samo maščobe in beljakovine, ne pa tudi ogljikovih hidratov. Lahko povzroči letargijo, občutek utrujenosti, razdražljivost in druge neželene učinke. V zvezi s tem so znanstveniki začeli delati na ustvarjanju posebnih prehranskih dopolnil, ki lahko pospešijo nastanek ketoze v telesu in povečajo učinkovitost takšne prehrane. Prve uspešne rezultate so dosegli ameriški strokovnjaki, ki so med laboratorijskimi raziskavami sintetizirali tako organsko sestavino, kot je BHB (beta-hidroksibutirat). Danes ga najdemo v 99 % vseh keto tablet in prehranskih dopolnil in velja za enega najvarnejših in najučinkovitejših. Oglejmo si, kako BHB deluje z enim izmed najbolj priljubljenih izdelkov – Optimum KETO za hitro izgorevanje maščob.

Optimum KETO – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Optimum KETO opis Začel bi z informacijami, objavljenimi v eni izmed priljubljenih znanstvenih revij. Piše, da uporaba teh kapsul pomaga aktivirati ketozo v telesu v 30-50 minutah. Formula, ki temelji na komponenti Beta-Hydroxybutirate, pomaga pridobivati energijo ne iz ogljikovih hidratov, temveč iz lastne maščobe. Tako se sprožijo številni procesi, katerih rezultat je udobno in varno hujšanje.

Z izbiro tega izdelka na osnovi BHB ali njegovih analogov dobite močno podporo za ekstremno izgubo maščobe, tudi na najtežje dostopnih predelih. Za razliko od drugih konkurentov, Optimum KETO prehransko dopolnilo za hujšanje telesu oskrbuje rastlinske ketone, ki ne povzročajo povečanja ravni acetona. Tako lahko v 5-7 dneh po začetku tečaja opazite resnične spremembe v obliki vašega telesa.

Avtorji izdelka trdijo, da če začnete jemati Optimum KETO naročiti v skladu z navedenim dnevnim odmerkom, lahko izgubite do 5 funtov (2 kg) na teden! To je pravzaprav zelo dober rezultat, še posebej, če menite, da ni treba upoštevati strogih omejitev ali štetja kalorij.

Glavni razlogi, zakaj bi morali res poskusiti Optimum KETO Slovenija:

  • Samo naravne sestavine najvišje kakovosti.
  • Kapsule ne vsebujejo kemikalij ali GSO.
  • Izdelek je primeren za vegane in je po svoji sestavi hipoalergen.
  • Odvečna maščoba, izgubljena s tem prehranskim dopolnilom, se ne povrne.
  • Optimum KETO cena je približno 2-3 krat cenejši kot drugi gorilniki maščob.

Kje je lahko Optimum KETO kupiti v Sloveniji danes?

Ta ekskluzivni izdelek je na voljo samo za prodajo v Združenih državah. Če vas zanima Optimum KETO dostava v druge države, se obrnite na prodajalca ali si oglejte druge izdelke, predstavljene tukaj: