Categories
Zdravje

NicoZero – sprej proti kajenju

PRENEHATI S KAJENJEM JE PREPROSTO!

✔ Brez hrepenenja po cigaretah
✔ Brez odtegnitvenega sindroma
✔ Brez knjig in hipnoze
✔ Brez zdravil in obližev

Kako za vedno prenehati s kajenjem? To je pomembno vprašanje, ki vam bo omogočilo ohranjanje zdravja in dolgoživosti. Po uradnih podatkih več kot 65% odraslih v Evropi še naprej aktivno kadi. To je nujna težava, ki negativno vpliva ne samo na zdravje kadilca, ampak tudi na tiste okoli njega. Koncentracija nikotina, škodljivih smol in rakotvornih snovi v izdihanem cigaretnem dimu škoduje človeškemu telesu. Na podlagi zasvojenosti z nikotinom ljudje razvijejo bronhialno astmo, hipertenzijo, želodčne razjede, trombozo, krčne žile, hemoroide, možgansko kap, miokardni infarkt, neplodnost, pljučni rak in številne druge nevarne bolezni.

Žal opustiti kajenje ni tako enostavno kot začeti. Tudi po kratkem dnevnem uživanju cigaretnega dima se v telesu pojavi psihološka in fiziološka odvisnost od nikotina. Večina tradicionalnih načinov zdravljenja za kadilce vključuje nadomeščanje uživanja nikotina. Prav na tem načelu je zgrajena večina žvečilnih gumijev, nikotinskih obližev in tablet. Toda ta metoda ne daje trajnostnega rezultata, ampak le z določenim deležem zmanjša škodljive učinke na telo.

Skupina evropskih znanstvenikov že več kot 5 let preučuje možnost preprečevanja in zdravljenja odvisnosti od nikotina. Formula, dobljena na podlagi teh raziskav, je pokazala visoko učinkovitost. Najpomembnejše pri tem izdelku je bilo, da ni vseboval nikotina. Tako se je na trgu pojavil NicoZero sprej proti kajenju.

NicoZero – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Zakaj večina sodobnih strokovnjakov soglasno imenuje NicoZero sredstvo proti kajenju velik znanstveni preboj? To je prvi izdelek, ki zagotavlja 100% prenehanje kajenja v 30 dneh od začetka uporabe. Tekoči koncentrat vsebuje samo naravne in neškodljive sestavine rastlinskega izvora. Izdelek lajša sindrom prenehanja tobaka, duši apetit in odstranjuje toksine. Hkrati se pojavlja vztrajna intoleranca na nikotin in cigaretni dim. Formula povzroči zavrnitev in odpor do cigaret, zato je verjetnost ponovitve praktično odpravljena. Vsakič, ko imate željo prižgati novo cigareto, preprosto vzamete sprej in ga poškropite v usta. Prijeten metin okus in aroma v trenutku zatrdi to željo, osveži dih in izboljša razpoloženje.

Klinične študije kažejo, da je Nico Zero proti nikotinski odvisnosti učinkovit v 87% primerov po 1 mesecu uporabe. Formulo odobrijo vodilne mednarodne organizacije in strokovne skupnosti. Dobite 100% originalni in naravni izdelek, ki je desetkrat bolj učinkovit in varnejši od elektronskih cigaret ali nikotinskih obližev.

NicoZero opis:

 • lajša potrebo po kajenju in nikotinu 15 minut.
 • Pomaga opustiti kajenje brez stresa, depresije in živčnih okvar.
 • Čisti pljuča in jetra pred razpadom cigaretnega dima in toksinov.
 • 30 dni duši psihološko odvisnost.
 • Zmanjša apetit in prepreči kopičenje odvečne teže po prenehanju kajenja.
 • Daje stabilen in dolgoročen rezultat, ki vztraja tudi po koncu uporabe.

Več kot 700 tisoč moških in žensk je že lahko opustilo kajenje, potem ko so se odločili za NicoZero naročiti. Imate priložnost, da se jim pridružite in začnete novo življenje, pri čemer pozabite na svojo težavo za vedno!

5 razlogov, zakaj morate prenehati kaditi:

 • Tako boste zdravi.
 • Prihranili boste denar, saj je NicoZero cena cenejši od vaših mesečnih stroškov nakupa cigaret.
 • Tako boste zaščitili pred boleznimi svojih bližnjih in tistih okoli vas.
 • To bo zmanjšalo tveganje za nevarne kronične patologije.
 • Pomagala bo najti druge radosti v življenju.

Strokovnjak razloži princip škropljenja:

Formula vsebuje rastlinske izvlečke z velikim številom uporabnih komponent in elementov v sledovih. Razpršilo ne povzroča samo stalnega zavračanja tobačnega dima, ampak tudi zavira glavni vzrok zasvojenosti pri kadilcih – pomanjkanje dopamina. Aktivna formula spodbuja sintezo naravnega dopamina in omogoča regeneracijo poškodovanih celic v pljučih, možganih in jetrih. Zaradi povečanega sproščanja hormona sreče se počutite pozorni, znebite se stresa in depresivnega razpoloženja! Toplo priporočam naročanje NicoZero Slovenija, ker je ta izdelek pomagal mnogim mojim pacientom. Izdelek, ki deluje 100%.

Zakaj tega izdelka ne najdem v lekarni? Trenutno povpraševanje po tem razpršilu presega proizvodne zmogljivosti. Zaradi tega je zelo težko najti NicoZero lekarna. Toda pred kratkim je proizvajalec odprl uradno spletno stran, kjer lahko naročite originalni izdelek z dostavo na dom.

Če želite NicoZero kupiti v Sloveniji, uporabite samo zaupanja vrednega prodajalca. Priporočamo, da svoje naročilo oddate samo na uradni spletni strani. Če želite to narediti, sledite povezavi in izpolnite vrstice spletnega obrazca.

NicoZero dostava se izvede v nekaj dneh. Paket plačate samo ob prejemu. Pozabite na kajenje kot nočno moro!