Categories
Zdravje

Money Amulet – talisman za denar

Tudi vi si zaslužite boljše življenje brez pomanjkanja, težav in dolgov

✔ Življenjska sreča
✔ Denar
✔ Ljubezen in sreča
✔ Zaščita pred negativnostmi

Money Amulet talisman za denar je idealna rešitev za tiste, ki želijo pritegniti srečo in finančno bogastvo. To je čarobni talisman, ki je že pomagal milijonom ljudi po vsem svetu, da se rešijo revščine, postanejo uspešni in srečni. Morda ste skeptični do čarobnega učinka očarljivih talismanov, vendar resnično deluje. Vsi uspešni in premožni ljudje verjamejo v usodo in uporabljajo tak nakit.

Money Amulet – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Na svetu je vse urejeno neenakomerno. Nekateri ljudje imajo v banki velike zneske in si lahko privoščijo različne koristi civilizacije, drugi pa ne morejo plačati računov in so stalno v revščini. Glavna napačna predpostavka je, da je mogoče zaslužiti denar. Pravzaprav je bogastvo specifična energija vesolja, ki jo je treba pritegniti. Lahko trdo in trdo delate, a ostajate revni. Svoje podjetje lahko poskušate odpreti neskončno pogosto, vendar to ne bo prineslo pričakovanega rezultata. Poleg trdega dela je potrebna tudi sreča. Talisman za srečo je najboljši način, da vam pomagamo doseči pričakovani rezultat.

Money Amulet Opis:

Kaj je skrivnost uspeha denarne maskote? Izdelana je po starodavnem obredu za določeno osebo. Talisman v obliki kovanca je nominalen, zato ga nikoli ne bi smeli prodajati ali dajati drugim ljudem. Z uporabo starodavnih urokov in obredov se kovanec napolni z “denarno energijo”. Če je ves čas z vami, bo ta energija neizogibno začela pritegniti bogastvo in srečo.

Kako deluje Money Amulet:

 • Vsaka ideja za odprtje ali širitev podjetja bo uspešna.
 • Talisman začne privabljati denar iz najbolj nepričakovanih virov.
 • Dobili boste napredovanje.
 • Stari dolžniki bodo nenadoma želeli odplačevati dolgove, ki so vlekli več let.
 • Denarja bo veliko, pozabili boste na svoje staro delo in začeli novo življenje.
 • Zmaga v loteriji, igralnicah ali športnih stavah bo večkrat lažja.
 • Ob obstoječem podjetju boste prejeli dodatne stranke ali povečali prodajo.
 • Nepričakovan dohodek v obliki dedovanja bo prijetno presenečenje.

Kaj pravijo čarovniki in jasnovidci o kovancu:

Za bogastvo odpre tako imenovani denarni tok, ki je zaprt pri 90% ljudi. V tem primeru začetno finančno stanje osebe, njegova stopnja izobrazbe ali poklicne spretnosti niso pomembni. Denar šele začne prihajati iz različnih virov, včasih nepričakovano. Ena od mojih strank je delala kot dobavitelj pice in prejemala minimalne dohodke. Svetoval sem mu, naj nosi ta kovanec v svoji denarnici. Po 10 dneh mu je uspelo osvojiti 500.000 evrov jackpota Money! Pravkar je prišel v igralnico, šel do igralnega avtomata in naredil en spin. Z denarjem, ki sem ga kupil, sem kupil trgovsko nepremičnino, ki jo uspešno najemam in prejemam stabilen mesečni dohodek. Ta denar je zanj dovolj, da ne dela, potuje po svetu in vodi YouTube osebni video blog.

Pozor! Maskota za denar je narejena samo po imenu lastnika, zato ne prodaja trgovina z darili. Zahtevo lahko pustite na spletni strani proizvajalca in šele po tem bo potekal ustrezen ritual.

Če želite, da kovanec Money Amulet Slovenija ustvari potreben učinek, morate upoštevati več pomembnih pravil:

 • Pazite, da je talisman čist. Denar ljubi čistočo, zato priporočamo vsaj 3-krat na teden, da ga operete ali obrišete.
 • Zaščitite pred drugimi ljudmi. Svetla zasnova kovanca bo zagotovo pritegnila pozornost drugih, vendar je to njegova glavna pomanjkljivost. Da bi talisman lahko pritegnil denar, nihče ne bi smel vedeti zanj, razen lastnika.
 • Nikoli ne pustite, da se drugi ljudje dotikajo kovanca, sicer tvegate izgubo sreče.
 • Če želite dobiti dodatno energijo, poskusite držati v roki čim pogosteje.
 • Ne pretiravajte in ne prodajajte talismana!

Ne pozabite, da je kupiti v Sloveniji na voljo samo v prednaročilu. Sledite povezavi do uradnega spletnega mesta proizvajalca, izpolnite prijavnico (ne pozabite pravilno in brez napak vključiti svoje ime). Po tem bo kovanec izdelal in zastrupil na navedenem naslovu COD. Amulet dostava se nosi v tesni embalaži, tako da kurir ne bo mogel videti vsebine paketa. Paket plačate samo ob prejemu.

Ne pozabite, da samo ljudje, starejši od 18 let, lahko Amulet naročiti. Izdelek nima množičnega sproščanja, zato morate včasih počakati na svoj red, preden prejmete naročilo.

Koliko je maskota? To je dobro vprašanje. Trenutno povpraševanje nenehno raste, tako da lahko cena vsak dan zvišuje ceno. Medtem ko je popust -50%, lahko ta izdelek dobite po najboljši ceni.