Categories
Zdravje

Maxi Bust – krema za povečanje prsi

Povečaj prsi naravno!

✔ Naravno povečanje prsi
✔ Popravek in izboljšanje obrazca
✔ Samo naravne sestavine
✔ 95% žensk je potrdilo rezultate

Ogromen izbor sodobne ženske kozmetike olajša izbiro najprimernejše možnosti za različne namene. Danes lahko enostavno najdete kreme za obraz in telo za odpravo gub ali beljenje kože. Obstajajo pa še druga področja kozmetike, o katerih bi rad podrobneje govoril. Danes povsod po svetu obstaja povpraševanje po kozmetiki za povečanje prsi. Mnogi strokovnjaki menijo, da je ta možnost dobra alternativa operaciji ali hormonski terapiji. Zahvaljujoč pravilnemu in postopnemu delovanju posebnih fitoestrogenov na celice dojk lahko dosežete želeni učinek, vendar brez škode za zdravje. Eden najboljših izdelkov na trgu je trenutno Maxi Bust krema za povečanje prsi. Po različnih ocenah lahko zahvaljujoč uporabi takega kozmetičnega izdelka v 30 dneh dosežete povečanje 1-2 skodelic!

Maxi Bust – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Ženske prsi so bile vedno v središču pozornosti moških. Dekleta z velikim in čvrstim oprsjem so vedno videti bolj seksi in privlačijo moške. Na žalost ima 80% žensk težave po porodu in koncu laktacije. Dojka izgubi svoj naravni tonus, pojavijo se težave s kožo, pojavijo se strije. Težavo je mogoče rešiti naravno, brez operacije in brez hormonskih tablet. Trenutno je Maxi Bust gel za povečanje prsi odlična rešitev.

Osnova za uspešno uporabo te formule je uporaba tako imenovanih fitoestrogenov. To so zeliščne sestavine, ki so po lastnostih enake ženskim spolnim hormonom estrogenom. Fitoestrogeni se pridobivajo iz 100% naravnih rastlin, zato njihova uporaba ne povzroča škode ali stranskih učinkov. Znanstvene študije ameriških in evropskih znanstvenikov so potrdile sposobnost fitoestrogenov, da spodbujajo obnovo celic in rast tkiva dojk pri ženskah. Strokovnjaki pravijo, da ta metoda deluje 95% časa in daje rezultat veliko hitreje.

Maxi Bust opis:

  • Varna alternativa operaciji.
  • Mehko in aktivno delovanje.
  • Dodatna hidracija kože.
  • Povečana elastičnost.
  • Povečanje dojk za 1-2 velikosti brez škode za zdravje.
  • Dolgoročni učinek.
  • Maxi Bust cena nekajkrat cenejši od analogov.

Slabosti te metode vključujejo precej dolgo obdobje uporabe. Če želite doseči res dober viden učinek, boste morali počakati vsaj 1 mesec. Po drugi strani pa med operacijo pogosto ni bolečin, brazgotin, strij in drugih stranskih učinkov.

Kako uporabim Maxi Bust povečanje prsi brez operacije?

Ta krema ima dokaj preprost in priročen način uporabe. Za uporabo kreme za lastne namene potrebujete pomoč specialista. Kompleks je zasnovan za naravno masažo ženskih prsi doma. Pred začetkom postopka se obvezno pojdite pod tuš. Majhno količino kreme najprej nanesite na levo stran dojke in jo vmasirajte, da se absorbira. Postopek ponovite za desno dojko. Kremo nadaljujte 2 -krat na dan 4 tedne. Prve izboljšave bodo vidne po prvem tednu uporabe.

Zakaj je Maxi Bust Slovenija tako priljubljen na trgu?

To je prvi certificiran izdelek z dokazano klinično učinkovitostjo. Krema vsebuje samo organske sestavine, kar vam omogoča, da ste prepričani v varnost uporabe. Z obiskom plastičnih kirurgov ali drugimi kozmetičnimi postopki lahko prihranite veliko denarja. Poiščite tistega, ki vam trenutno ustreza, in začutite učinek Maxi Bust lekarna.

Ocene:

Po nosečnosti so mi prsi postale kot cunja. Videla sem, kako je mož izgubil zanimanje zame in je želel najti najprimernejši način za rešitev problema. Za pomoč sem se obrnila na mamologa in mi je svetoval Maxi Bust naročiti. Že po 21 dneh uporabe te kreme so dojke postale bolj elastične, strije so izginile, občutljivost bradavic pa se je povečala. To je odlična rešitev!

Krema dobro vlaži in pomlajuje kožo. Prsni koš je postal večji, oteklina in suhost sta izginili. Sem zelo srečen!

Eden najbolj edinstvenih izdelkov! Preizkusila sem številne metode povečanja prsi, a šele po rešitvi Maxi Bust kupiti v Sloveniji sem dosegla želeni rezultat.

Ta gel uporabljam ves čas. Stara sem 56 let, vendar so moje dojke še vedno privlačne za moža in druge. Poskusite to ličilo.

Izdelek je na voljo za naročanje le na uradni spletni strani. Maxi Bust dostava se pošlje po vsej državi v 3-5 delovnih dneh. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca. Priporočamo tudi, da upoštevate možne analoge tega izdelka in jih primerjate po ceni, sestavi in drugih značilnostih.