Categories
Zdravje

Mass Extreme – dopolnilo za rast mišic

EDINO PREHRANSKO DOPOLNILO, KI GA POTREBUJETE ZA PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE

✔ pomaga hitro in spektakularno oblikovati telo,
✔ daje dodatno energijo in omogoča bolj intenzivno vadbo,
✔ za vse moške, ki želijo vzbuditi spoštovanje,

Mass Extreme dopolnilo za rast mišic je zelo učinkovita formula za profesionalne športnike in začetnike. Izdelek vsebuje celoten sklop vseh bistvenih elementov v sledeh in snovi, ki zagotavljajo hitro rast vitke mišične mase in izgorevanje maščob. Izdelek spodbuja naravno povečanje ravni testosterona, podpira moški libido in upočasni katabolične procese v telesu. Kapsule pospešijo postopek okrevanja po intenzivnih treningih in napornih naporih. Prečiščena zeliščna formula pospešuje hitro oblikovanje poskočnih mišic in krepi imunski sistem. Izboljšate lahko učinkovitost vadbe, kurite maščobe na najbolj problematičnih področjih in postanete privlačne za ženske.

Mass Extreme – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Večina izkušenih športnikov se dobro zaveda dejstva, da uravnotežena prehrana vpliva na rast mišic prav tako kot močan trening v telovadnici. Mišice ne bodo rasle, če telesu primanjkuje beljakovin, vitaminov in mineralov. Iz navadne hrane je skoraj nemogoče dobiti vse potrebne prehranske sestavine. Danes je na policah supermarketov premalo koristne hrane. Večina izdelkov vsebuje konzervanse, sintetične nadomestke in ojačevalce okusa. Zato vadba ljudi izbira možnost z naravnimi prehranskimi dopolnili. Je uravnotežen kompleks z visoko koncentracijo uporabnih elementov. Če izdelek uporabljate kot dodatek k glavni prehrani, krepite presnovne procese v telesu in pospešite prejem rezultata.

Trg športnih dodatkov je prenatrpan in med njimi je pretežko najti dober izdelek. Da ne bi eksperimentirali na svojem zdravju, izberite le učinkovite in preizkušene možnosti. Eden najboljših v svoji kategoriji je kompleks za kurjenje maščob. Formula varne hrane, ki temelji na naravnih ekstraktih in vitaminih. Kapsule ne povzročajo stranskih učinkov ali zasvojenosti. Izdelek se lahko uporablja v kateri koli starosti (od 18. leta dalje).

Aktivne snovi na celični ravni povečajo hitrost anaboličnih procesov, povečajo absorpcijo beljakovin in povečajo rast mišičnega tkiva. Kumulativni učinek vam omogoča, da vsak dan postajate močnejši, hitrejši in trajnejši. Mass kapsule za izgradnjo mišic klinično dokazano poveča učinkovitost treninga za 150% in pospeši rast mišic za 90%.

Opis:

 • Extreme Krepi mišično-skeletno tkivo.
 • Pomaga se spustiti z tal v procesu treninga.
 • Ohranja visoko stopnjo vzdržljivosti in aktivnosti.
 • Obnovi metabolizem.
 • Pospeši sintezo beljakovin in aminokislin.
 • Izgoreva odvečno maščobo in pospeši presnovo lipidov.
 • Mass Izboljša prekrvavitev, normalizira delovanje notranjih organov.
 • Pospeši okrevanje v dneh počitka.
 • Pomaga se znebiti posledic težkega fizičnega napora, zmanjšuje tveganje za poškodbe pri izvajanju športnih vaj.
 • Poveča raven moških hormonov.
 • Poveča libido in erekcijo.
 • Krepi imunski sistem.

Zakaj so kapsule od Extreme Slovenija učinkovitejše od ginerjev ali beljakovin? Praviloma se športniki pri uporabi klasičnih beljakovinskih šejkov ali ginerjev srečujejo z določenimi težavami (zaprtje, močnost v želodcu, slabost, alergije itd.). Ta izdelek deluje popolnoma drugače. Po navodilih morate popiti nekaj kapsul in jih sprati z vodo. Ni vam treba več pripravljati zapletenih mešanic v mešalniku ali nositi okrog velikih posod z beljakovinsko pijačo.

Formula je ena najbolj vsestranskih. Uporablja se lahko kot glavna ali pomožna metoda za pridobivanje mišične mase. Izdelek je primeren za začetnike ali izkušene športnike extreme, ne glede na njihove izkušnje in začetni stavek. Izdelek je certificiran in odobren od vodilnih mednarodnih strokovnjakov. Zdaj lekarna ne prodaja, lahko pa jo naročite po spletu. Tukaj je, kaj znani nutricionisti povedo o dodatku:

Sem profesionalni trener. K meni pogosto prihajajo stranke, ki želijo korenito spremeniti svoje telo. Poskušam jim razložiti, da je v začetni fazi zelo pomembno, da svoje telo podprete s posebnimi prehranskimi dopolnili. Skrb za zdravje mojih strank jim nikoli ne svetujem glede steroidov ali hormonske terapije. Namesto tega priporočam naročiti. Gre za 100% varen kompleks, ki učinkovito deluje na skoraj vseh stopnjah razvoja mišic. Za razliko od svojih sintetičnih kolegov te kapsule ne vsebujejo škodljivih kemičnih dodatkov. Formula vam omogoča, da v samo nekaj mesecih popravite tisto, kar že vrsto let ni bilo spremenjeno. Z vsemi temi ugodnostmi je cena zelo donosna, zato dobite odlične rezultate in prihranite svoj denar.

Vsakdo lahko trenutno Mass kupiti v Sloveniji. Če želite to narediti, morate slediti povezavi, izpolniti obrazec za naročilo in določiti naslov za dostavo. Paket bo poslan v nekaj dneh in ga lahko plačate po prejetju. Vsak izdelek ima 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Dostava se obdeluje v 3-7 delovnih dneh.