Categories
Zdravje

Lazy Bag – napihljiva blazina

Lazy Bag
Edinstvena blazina, ki se zelo hitro in enostavno napihne brez črpalke ali drugih naprav!

✔ Vodoodporno
✔ Zanesljiva najlonska tkanina ripstop 210T
✔ Zaponke za dodatno varnost
✔ Držalo za steklenico

Lazy Bag napihljiva blazina je zunanji dodatek, ki vam bo pomagal doseči maksimalno udobje v vseh pogojih. Zahvaljujoč edinstveni strukturi se vzmetnica napihne z naravnim tokom vetra in pomaga zagotoviti udobno bivanje na pesku, na tleh ali celo na vodi. Ne potrebujete več nobenih črpalk ali pompov – vse kar potrebujete je tok vetra in nekaj preprostih gibov. Vsaka oseba se lahko spopade s to nalogo. Vzmetnico lahko uporabljate za kampiranje ali na plaži. Za razliko od drugih analogov je Lazy Bag cena nekajkrat cenejši od drugih analogov. Rezultate lahko dosežete v samo nekaj sekundah, zaradi svoje kompaktne velikosti pa zložena vzmetnica ne zavzame veliko prostora in se prilega tudi v običajen nahrbtnik.

Lazy Bag – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Lazy Bag blazina je postala prava uspešnica. Vsi kupci imenujejo njegove glavne prednosti eleganten dizajn, enostavnost uporabe, kompaktne velikosti in visokokakovostnih materialov. Vodoodporen material vam omogoča uporabo vzmetnice na vodi in uživanje v počitnicah neposredno na morju, jezeru in v bazenu. Visoko trdni material vam omogoča, da prenesete velike obremenitve, anatomska oblika pa popolnoma sledi obrisom telesa in zagotavlja maksimalno udobje.

Lazy Bag opis:

Vzmetnica je zelo preprosta in enostavna za uporabo. Vse kar morate storiti je, da jo vzamete iz vrečke in jo poravnate. Držite oba konca pritrdilnih elementov, morate narediti več gibov, da notranjo površino napolnite z zrakom. Po tem bo mogoče previdno zavezati konce in jih lahko uporabite za predvideni namen. Material je tako praktičen, da ga je po uporabi enostavno oprati in očistiti pred kakršno koli umazanijo, pa tudi madeži hrane.

Pozor: vzmetnice ne uporabljajte v bližini odprtih virov ognja. Uporabljajte samo po navodilih. Pred uporabo preberite navodila.

Lazy Bag napihljiva blazina-postelja je izjemno vzdržljiv model, ki je ergonomsko oblikovan in je na voljo v različnih živih barvah. Tehnologija “pametnega” polnjenja vam omogoča, da brez napora napihnete vzmetnico v nekaj sekundah. Ne pozabite, da je teža te napihljive viseče mreže zelo lahka, tako da jo lahko enostavno prenašate na katero koli mesto, ki vam ustreza. Zagotovo boste cenili učinkovitost te viseče mreže, prav tako pa boste lahko razveselili vso družino.

Prednosti:

  • Priročno in preprosto.
  • Kakovostna zasnova.
  • Enostaven in hiter za napihovanje.
  • Material, odporen proti obrabi.
  • Kompaktne dimenzije.
  • Ugodna cena.
  • Popolna rešitev za vse.
  • Primerno za vse vrste prostega časa.
  • Hitro Lazy Bag dostava po vsej državi.

Mnenja:

Zelo sem vesel, da sem dobil priložnost Lazy Bag naročiti. Ta vzmetnica je fantastična! V bližini hiše imamo zunanji bazen, tako da to vzmetnico napihnemo in na njej plavamo ves dan. Otroci so preprosto navdušeni. Uporabljajo ga lahko popolnoma vsi.

Super! Zelo sem vesel, da smo to vzmetnico kupili zase. Idealen je za kampiranje. Napihne se hitro in udobno, traja le nekaj sekund. Zdaj želimo naročiti še 2 enoti te vzmetnice za vse družinske člane. Ta edinstven model bi vsekakor morali naročiti zase.

Z uporabo Lazy Bag Spletna trgovina smo se odločili, da to vzmetnico kupimo zase. Dobra kakovost, ne povzroča draženja tudi v stiku s kožo. Uporabljamo vso družino in smo zelo zadovoljni. Do sedaj nisem opazil nobenih pomanjkljivosti.

Vzmetnica je v celoti skladna z deklariranimi uporabnimi lastnostmi. Majhna teža, kompaktna velikost. Lahko plavate na vodi ali sedite na plaži. Ne lepi se na telo in ne povzroča neugodja. Stroški so 3-4 krat cenejši od drugih analogov.

Lazy Bag kupiti v Sloveniji:

Zaradi močnega povečanja povpraševanja po tem izdelku ga je postalo težko najti v prosti prodaji. Vzmetnica se ne prodaja v običajnih trgovinah, lahko pa jo naročite preko spleta. Za to je najbolje, da uporabite uradno spletno stran. Odprite stran prodajalca, izpolnite spletni obrazec in v nekaj dneh prejmite Lazy Bag Slovenija na dom. Paket lahko plačate po prejemu.

Dobra novica je, da trenutno velja poseben popust -50%, zahvaljujoč kateremu bodo stroški izdelka še nižji. To je najboljša priložnost, da naročite 2 kompleta po ceni 1 in zagotovite, da boste rešili vse svoje težave.

Zavrnitev odgovornosti:

Za ta izdelek ne prodajamo ali zagotavljamo storitev za stranke. Za naročilo imate možnost uporabiti samo ponudbo uradne spletne strani. Pred uporabo obvezno preberite navodila. Prepovedano je shranjevanje v bližini odprtih virov ognja.