Categories
Zdravje

Keto Light – prehransko dopolnilo za hujšanje

Revolucionarni način za hujšanje temelji na ketogeni prehrani

✔ Začnite aktivno kurjenje maščob takoj po zaužitju
✔ Boji se proti najbolj “škodljivi” maščobi – visceralni
✔ Izguba teže brez vadbe
✔ Hit prehrane

Kaj je Keto Light kurilnik maščob? To je popoln način, da se popolnoma potopite v ketozo v 40 minutah po 1 porciji! Edinstven način za nadzor vnosa ogljikovih hidratov in hitro izgorevanje maščob brez težkih naporov in brez resnih prehranskih omejitev. Številni nutricionisti temu izdelku pravijo kot najuspešnejši dodatek k ketogeni prehrani, ki je v zadnjih mesecih pridobila široko priljubljenost po vsem svetu. Preberite več o tem, zakaj potrebujete ta edinstveni prehranski prah v našem pregledu spodaj.

Keto Light – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Če vas zanima tema o dietah in zdravi prehrani, ste verjetno že slišali za ketogeno prehrano. To je priljubljen trend v dietetiki, ki je v ZDA prišel v modo pred nekaj leti in ga zdaj aktivno promovirajo v Evropi. Bistvo diete je v vsakodnevni hrani nadomestiti ogljikove hidrate z maščobami. V tem primeru mora optimalna prehrana vsebovati več kot 80% maščob, približno 15% beljakovin in le 5% ogljikovih hidratov. Zakaj je to potrebno? Med stradanjem ogljikovih hidratov naše telo vključuje rezervno funkcijo vzdrževanja zahtevane ravni energije s sežiganjem lastne maščobe in sproščanjem velike količine ketonov. To stanje znanstveno imenujemo ketoza. Po mnenju znanstvenikov lahko od trenutka odpovedi ogljikovim hidratom do potopitve v ketozo v povprečju mine 7 do 10 dni. A to je predolgo, zlasti ker stradanje ogljikovih hidratov pogosto povzroči neželene učinke, kot so šibkost, izguba moči, apatija, depresija ali stres.

Strokovnjaki so izvedli raziskave in eksperimentalno izpeljali formulo, ki večkrat pospeši nastanek ketoze. Ta formula je postala osnova za Keto Light za hitro izgorevanje maščob. Ustvarjalci izdelka trdijo, da telo z njegovo pomočjo začne proizvajati ketone v 40 minutah! To vam omogoča, da že od začetka kurite maščobe, ne da bi pri tem čutili neželene učinke.

Klinične študije Keto Light Slovenija kažejo na učinkovitost prehranskih dopolnil nad 97%. Velika večina prostovoljcev, ki so se strinjali, da bodo sodelovali pri testiranju tega praška za hujšanje, je v povprečju izgubila 11-15 kg na mesec. Rezultat placebo skupine je manj kot 8%.

Strokovnjaki pravijo takole:

Že dolgo podpiram ketogeno prehrano, ker je to eden redkih zajamčenih načinov hujšanja tudi brez močne vadbe. S to prehrano oseba ohrani do 85% dnevne prehrane. Dovoljeni so izdelki, kot so sir, maslo, ribe, meso in mnogi drugi. Seveda pa sem proti temu, da se 10 dni ne omejujem z ogljikovimi hidrati brez posebne podpore telesu. Priporočam Keto Light naročiti, ker ta izdelek v celoti kompenzira potrebo po vitaminih, elementih v sledovih in aminokislinah. In kar je najpomembneje, v manj kot 1 uri postavi telo v stanje ketoze brez večjega napora. V 10 letih gastroenterologa nisem videl varnejšega in učinkovitejšega prehranskega dopolnila za hujšanje.

Še vedno pogoltnete dietne kapsule ali tablete? Kot alternativo tem starejšim izdelkom uporabite Keto Light prehransko dopolnilo za hujšanje. Aktivna zmes v obliki prahu se popolnoma raztopi tudi v hladni vodi. Zmešajte in ga vzemite pol ure pred obroki, da dosežete želeni rezultat. Že po prvi uporabi se v telesu zgodijo spremembe in doseženi učinek postane oprijemljiv.

Keto Light opis:

 • Pospeši sproščanje ketonov v telesu v 30-40 minutah po zaužitju.
 • Pospeši metabolizem.
 • Pomaga pri aktivni razgradnji maščobnih celic v telesu.
 • Spodbuja hitro zmanjšanje pasu in bokov.
 • Ohranja visoko raven aktivnosti in vzdržljivosti tudi pri dietah z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov.
 • Zavira hrepenenje po sladki in nezdravi hrani.
 • Normalizira apetit in odpravi pogoste prigrizke med obroki.
 • Podpira delovanje imunskega sistema.
 • Uravnava raven glukoze v krvi.
 • Izboljša delo kardiovaskularnega sistema.
 • Spodbuja odstranjevanje toksinov in odvečnih usedlin.

V zadnjem času so se pojavile novice, da je zdaj mogoče znebiti Keto Light kupiti v Sloveniji, ne da bi zapustili dom. Če želite to narediti, morate samo uporabiti ponudbo uradne spletne strani, dobiti dodatno podporo upraviteljev klicnih centrov in naročilo potrditi prek spletnega obrazca. Izdelek je odposlan po vsej državi.

Keto Light dostava je hitro in nakup je mogoče plačati po prejemu. Imeli boste dobro priložnost, da zastavite vsa vprašanja spletnemu svetovalcu.

Zakaj se ne proda Keto Light lekarna? To vprašanje smo zastavili več strokovnjakom, vendar nanj nismo dobili trdnega odgovora. Če želite, lahko pri oddaji naročila o tem vprašate prodajalca.

Zaloga! Odlična ponudba vas čaka šele zdaj! Z uporabo uradne spletne strani za oddajo naročila lahko dobite 50% popust! To bo najboljših Keto Light cena na trgu! Vso srečo!