Categories
Zdravje

Keto Guru – tablete za hujšanje

Keto Guru
Popolno kurjenje maščob!

✔ 100% naravna formula.
✔ Takojšnje izgorevanje maščob.
✔ Brez stranskih učinkov.
✔ Blokira apetit.
✔ Ohranja mišično maso.

Čas je, da zadate močan udarec odvečni maščobi! Uporabite Keto Guru tablete za hujšanje, da hitro spravite svoje telo v popolno fizično obliko, izboljšate presnovne reakcije in obnovite normalno delovanje notranjih organov in procesov. V tem pregledu vam bomo povedali o najbolj priljubljenem prehranskem dopolnilu na svetu, ki ima večmilijonsko občinstvo rednih strank in več deset tisoč dobrih ocen. Priporočajo ga nutricionisti, znane osebnosti, blogerji na Instagramu in fitnes modeli. Zdaj bomo poskušali podrobno preučiti značilnosti izdelka, načelo delovanja, uporabne lastnosti in slabosti ter kateri je na Keto Guru cena.

Keto Guru – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Zakaj je 99 % kurilnikov maščob neučinkovitih? Težava je v tem, da tradicionalna prehranska dopolnila za hujšanje delujejo samo na simptome debelosti, ne pa odpravljajo temeljnega vzroka težave. Ljudje, ki so uspešno shujšali z dietami ali zgorevalnimi maščobami, imajo zelo veliko tveganje, da bodo ponovno pridobili težo. V znanosti se to imenuje “Yo-Yo učinek” po analogiji s priljubljeno igračo. Proizvajalec Keto Guru za hitro izgorevanje maščob je vstopil na trg z obljubo, da lahko njegov izdelek v samo nekaj tednih vsakogar trajno reši težave s prekomerno težo. Sprva je bilo to dojeto kot dober marketinški trik, saj vemo, da vsi prodajalci prehranskih dopolnil obljubljajo izgubo teže v 1 mesecu, v 1 tednu ali celo v 2 dneh. Toda že prvi rezultati uporabe te formule so pokazali temeljne razlike od tradicionalnih kurilnikov maščob.

Keto Guru opis:

Hitro topljive šumeče tablete za hujšanje temeljijo na najnovejši raziskavi o uporabi ketogene diete za nadzor telesne maščobe. Znanstveniki že dolgo ugotavljajo vzorec med uživanjem ogljikovih hidratov in prekomernim pridobivanjem telesne teže pri ženskah in moških, ne glede na njihovo vrsto dejavnosti, starost in stopnjo telesne aktivnosti. Ketogena dieta velja za revolucionarno, saj je zagotovljeno, da bo privedla do izgube teže, saj napolni energijo s kurjenjem podkožne in visceralne maščobe. Toda glavna pomanjkljivost menija z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov je, da drastično omejuje vnos energije, kar lahko povzroči določene težave v telesu. Da se to ne bi zgodilo, so strokovnjaki ustvarili KetoGuru prehransko dopolnilo za hujšanje. Ta formula pomaga preprečiti nastanek tako imenovane “ketogene gripe” in poveča tudi količino ketonov v telesu.

Obstaja več razlogov, zakaj bi morali Keto Guru kupiti v Sloveniji. Z redno uporabo izdelek pospeši presnovo in v nekaj dneh potopi telo v stanje ketoze. Zatiranje vznemirjenja lakote vam omogoča, da zmanjšate vnos kalorij in ogljikovih hidratov skozi ves dan, ne da bi občutili stres. Ta izdelek ne vsebuje kemikalij, nima diuretičnega učinka, ne zvišuje srčnega utripa in krvnega tlaka. Nasprotno, z redno uporabo prehranskega dopolnila se raven holesterola zniža, kar vodi v čiščenje žil in izboljšano prekrvavitev.

4 koraki formule Keto Guru Slovenija:

Prvi teden.

Telo se obnavlja za aktivno izgorevanje maščob. Želja po sladkem in hitrih ogljikovih hidratih se postopoma zmanjšuje, pojavi se več energije in vzdržljivosti. Tudi pri minimalni telesni aktivnosti pride do učinkovitejšega izgorevanja maščob, kar postane očitno, ko stopite na tehtnico.

Drugi teden.

Obraz postane tanjši, pojavi se linija ličnic, druga brada izgine. Število maščobnih gub na trebuhu se zmanjša, pojavijo se prvi znaki trebušne stiskalnice. Razpoloženje se izboljša. Ne želite več piti čaja ali kave s sladkorjem, ob pogledu na slaščice ali hitro hrano pa ni divje želje, da bi vse pojedli. Na tej točki se oblikujejo zdrave prehranjevalne navade. Končno začenjate ceniti okus preprostih izdelkov brez konzervansov ali ojačevalcev arom. Pojavi se naravno razstrupljanje telesa. V drugem tednu več kot 97 % kupcev spozna, da so storili prav, ko so se odločili za Keto Guru naročiti.

Tretji teden.

Zmanjšanje pasu in bokov postane očitno. Celulit izgine. Do tega časa so mnoge ženske uspešno izgubile do 10 kg, moški pa do 14 kg. V trgovini postane veliko lažje izbrati oblačila. Ljudje okoli vas začnejo biti navdušeno presenečeni nad vašimi spremembami in vas prosijo, da poveste skrivnost uspešnega hujšanja. Postanete predmet pozornosti nasprotnega spola.

Četrti teden.

Končna faza jemanja prehranskega dopolnila je namenjena utrjevanju doseženih rezultatov in oblikovanju pogojne ovire pred ponovitvami sladke ali visokokalorične hrane. V tem obdobju pridobite popolno zaupanje, da je lahko hujšanje enostavno in udobno.

Kje lahko najdem izvirni izdelek?

Keto Guru lekarna se ne prodaja. Če želite to prehransko dopolnilo dobiti z -50 % popustom, naročite Keto Guru dostava na spletu.