Categories
Zdravje

Friocard – zdravilo za visok krvni tlak brez recepta

Kapsule za normalizacijo tlaka v topli sezoni

✔ Znižati obremenitev na srcu, ožilje in dihala med vročino
✔ Skrbno normalizirati arterijski tlak
✔ Izboljšati pretok krvi v možgane

Večina ljudi se veseli poletja in toplega vremena, saj je to čas dopustov, sprostitve in dobre volje. Toda za hipertenzivne bolnike je vroče vreme dodatno tveganje za nastanek krvnih strdkov, srčnih in možganskih kapi. Zato je še posebej pomembno, da poleti nadzirate krvni tlak. Danes vam želimo predstaviti pregled inovativnega prehranskega dopolnila Friocard proti hipertenziji, ki je namenjeno uporabi v toplejših mesecih.

Edinstveni biokompleks učinkovito stabilizira stanje kardiovaskularnega sistema, znižuje krvni tlak in pomaga nadzorovati arterijsko hipertenzijo. Zaradi visoke koncentracije naravnih vitaminov in rastlinskih izvlečkov so te kapsule najvarnejše med vsemi obstoječimi analogi. Že danes lahko na spletu dobite Friocard naročiti in prejmete dostavo na dom.

Friocard – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Zakaj ljudje z visokim krvnim tlakom poleti pogosto izbruhnejo? Toplo vreme prisili naše telo k nenehnemu delu v načinu samohlajenja. To poveča znojenje in odstrani več vode iz telesa. Zaradi tega je kri še bolj viskozna in gostejša ter poveča tveganje za nastanek aterosklerotičnih oblog in krvnih strdkov. Če imate težave s hipertenzijo, je lahko poletno obdobje leta za vas smrtonosno. Zdravniki priporočajo redno preverjanje krvnega tlaka, uživanje zdrave prehrane, nadzor nad nivojem stresa in pitje več tekočine. In kar je najpomembneje, vzemite ustrezne vitaminske dodatke, ki lahko hitro pomagajo v težkih razmerah.

Da bi zmanjšali tveganja, so strokovnjaki razvili Friocard izdelek za zniževanje krvnega tlaka. Ta izdelek je 100% naravno in varno prehransko dopolnilo, ki se aktivno uporablja za preprečevanje in zdravljenje hipertenzije v različnih fazah. Kapsule pomagajo hitro stabilizirati raven krvnega tlaka in zmanjšati stres na srcu. Pri izvajanju tečaja s to formulo se krepijo stene krvnih žil, uravnava se raven holesterola v krvi in krepi imunost. Izdelek vsebuje Melissa vulgaris, glog, vitamin B6, česen in druge naravne izdelke.

Friocard opis:

  • Odpravlja glavobol, omotico.
  • Stabilizira dihanje.
  • Raven krvnega tlaka vodi do kazalnika starostne norme bolnikov.
  • Izboljša prekrvavitev.
  • Čisti in krepi stene krvnih žil.
  • Stabilizira krvni sladkor in uravnava holesterol.
  • Zmanjša viskoznost krvi, preprečuje nastanek krvnih strdkov in zamašitev ven.
  • Pomaga izboljšati presnovo in kuri maščobe.
  • Poveča energijo in izboljša razpoloženje.

Friocard Slovenija se aktivno prodaja že nekaj mesecev. O popolnem pregledu tega izdelka je še prezgodaj govoriti, vendar prvi rezultati in pregledi dajejo velik optimizem. Številni kupci, ki so to prehransko dopolnilo že izkoristili, ugotavljajo njegovo visoko učinkovitost in brez stranskih učinkov. Če imate debelost, hipertenzijo ali kardiovaskularne težave, je to morda tisto, kar potrebujete. Hkrati je za Friocard cena cenejši od stroškov drugih lekarniških analogov.

Strokovno mnenje:

Poleti se temperatura zraka dvigne nad +28 stopinj Celzija. Za ljudi, ki že imajo težave s povišanim krvnim tlakom, je to najbolj nevarno obdobje. Če se doma ali v pisarni varčujete s klimatsko napravo, je na ulici tveganje za hipertenzivno krizo največje. V teh mesecih svojim pacientom svetujem, naj imajo v žepu vedno steklenico vode in nekakšno antihipertenzivno zdravilo. Danes je na trgu ogromno podobnih izdelkov. Izberite možnost z najvarnejšo sestavo brez kemikalij in sintetičnih dodatkov. Veliko mojih strank uporablja Friocard zdravilo za visok krvni tlak brez recepta in ta izdelek si resnično zasluži vašo pozornost. Vsebuje samo zelišča in vitamin B6, predvsem pa so kapsule resnično učinkovite za hipertenzivne bolnike. Na žalost Friocard lekarnane prodaja, vendar lahko ta izdelek že kupite prek spleta.

Navodila za uporabo: Vzemite 1 kapsulo dvakrat na dan s hrano. Pijte s potrebno količino vode. Trajanje tečaja je 30 dni. Po 2-3 mesecih pojdite na drugi tečaj, da utrdite rezultate. Pred uporabo prehranskih dopolnil se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali drugim zdravstvenim delavcem.

Friocard kupiti v Sloveniji je možno samo na uradni spletni strani, povezavo do katere bomo pustili v opisu. Nadaljujte, izpolnite obrazec za naročilo in v nekaj dneh prejmite dostavo po kurirju.

Po podatkih prodajalca se Friocard dostava izvede s plačilom po povzetju, kar pomeni, da kupec plača naročilo po prejemu.

Omejitev odgovornosti: Ta pregled je zgolj informativnega značaja in ga ne bi smeli razumeti kot alternativo strokovnemu mnenju ali predpisanemu zdravljenju. Tega prehranskega dopolnila ne prodajamo in nismo odgovorni za učinkovitost njegove uporabe. Pri izdelkih za hipertenzijo se posvetujte s svojim zdravnikom.