Categories
Zdravje

Dr.Derm – krema za luskavico

NAJ LUSKAVICA POSTANE STVAR PRETEKLOSTI!

✔ Odpravlja srbenje in luščenje
✔ Odpravlja luskavične plake
✔ Preprečuje ponovitev bolezni
✔ Obnavlja zdravje kože

Luskavica spada v skupino kroničnih vnetnih dermatoloških bolezni. V večini primerov je bolezen povezana s slabo dednostjo in se prenaša po genetski liniji. Tipična manifestacija luskavice je pojav na telesu izrazitih rožnato rdečih oblog, prekritih z luskami in nagnjenih k prekomernemu luščenju. Glede na prehrano, življenjski slog, starost in letni čas se lahko ta bolezen poslabša ali je v remisiji. Običajno se luskavica pojavi na glavi, komolcih in rokah, redkeje na drugih delih telesa. Ta bolezen bolnikom povzroča resno psihološko in fiziološko nelagodje, ker jo je težko skriti pod oblačili. Statistični podatki pravijo, da so ogroženi tako moški kot ženske. Luskavica se lahko pojavi ne glede na starost, tip kože in barvo. Kot smo že povedali, je bolezen dednega izvora, vendar obstajajo situacije, ko k razvoju luskavice potiskajo tudi drugi razlogi: stres, zmanjšana imunost, neupoštevanje pravil osebne higiene, presnovne motnje in hormonske motnje.

V zadnjem času se krema za luskavico aktivno promovira na internetu. Odločili smo se, da bomo ugotovili glavne značilnosti tega izdelka in o njem pripravili kratek pregled.

Dr.Derm – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Naravno zdravilo za luskavico proizvajalec predstavlja kot enega najboljših izdelkov na trgu. Na spletnem mestu prodajalca piše, da ta krema učinkovito odpravlja srbenje in luščenje kože, spodbuja naravno čiščenje psoriatičnih oblog in lokalizira nadaljnje širjenje bolezni. Formula vključuje skupino naravnih sestavin, ki lahko nevtralizirajo luskavico in jo hitro pripeljejo do stanja trajne remisije. Že po prvem nanosu kreme se manifestacija simptomov bolezni opazno zmanjša in po 30 dneh boste lahko popolnoma stabilizirali svoje zdravje. Krema ima dober protivnetni in antibakterijski učinek, izboljša stanje kože in sproži proces regeneracije novih zdravih celic. Poi z visoko potenco je Dr.Derm cena cenejši od drugih načinov zdravljenja.

Zakaj je treba luskavico zdraviti?

Glavne zgornje plasti epidermalnega tkiva so keratinociti. Povprečna življenjska doba teh celic je 27-30 dni. S psoriatičnim poslabšanjem se vitalna faza keratinocitov zmanjša na 5 dni. Zaradi tega se ne morejo naravno pilingi in spremeniti v plak. Pojavi se vnetni proces, ki se kaže s tipičnimi znaki luskavice. Napada luskavice ni mogoče nadzorovati. Če ima človek genetsko nagnjenost k tej bolezni, bo tudi ob upoštevanju vseh priporočil o higieni in negi kože tveganje za luskavico še vedno precej veliko. Vendar pa sodobna znanstvena tehnologija omogoča obvladovanje bolezni med sezonskimi poslabšanji in se znebite nadležnih rdečih pik na koži. Z uporabo naravne kreme za Dr.Derm Slovenija lahko izboljšate stanje kože in se izognete neželenim učinkom.

Opis:

  • Odstrani vnetja in luske v 7 dneh po začetku uporabe.
  • Odpravlja srbenje in naravno očisti kožo psoriatičnih oblog.
  • Poveča vitalno aktivnost keratinocitov.
  • Začne regeneracijo novih kožnih celic.
  • Obnovi delovanje žlez lojnic.
  • Lajša pordelost in vnetja.
  • Vlaži in izboljša elastičnost kože.
  • Normalizira raven pH v telesu.
  • Spodbuja trajno remisijo ob spoštovanju priporočene prehrane in higiene.
  • Pomaga znebiti luskavice v 4 tednih.

Ste naveličani skrivanja luskavice pod oblačili in pokrivali? Se naveličate gledanja strašljivih pogledov drugih, ki vas gledajo? Imate težave z nakupom oblačil zaradi občutljive bolezni? Čas je, da začnemo novo življenje! Tudi če ste po številnih neuspešnih poskusih zdravljenja luskavice izgubili upanje, izkoristite edinstveno ponudbo Dr.Derm kupiti v Sloveniji. Ta izdelek bo zagotovo koristen vsem, ki morajo živeti s kronično kožno boleznijo.

Lekarna se ne prodaja. To je posledica velikega povpraševanja po izdelku in spletne prodaje. Danes lahko vsak kupec obišče uradno spletno stran prodajalca te kreme (povezavo bomo pustili v opisu) in v samo nekaj minutah postavi spletno aplikacijo. Glede na povratne informacije strank se dostava obdela v 3-7 delovnih dneh. Izdelek je na voljo brez zdravniškega recepta.

Omejitev odgovornosti: Ne prodajamo Dr. Derm za luskavico in nismo odgovorni za učinkovitost kreme. Informacije na tej strani so zgolj informativne narave. Preberite navodila in upoštevajte vsa priporočila proizvajalca. Kreme ne začnite uporabljati brez posveta z zdravnikom. Če želite naročiti, se obrnite na svojega dobavitelja.