Categories
Zdravje

Dietonus – tablete za hujšanje

Trifazno inovativno sredstvo za izgube teže

✔ ZAČNE AKTIVNO IZGUBO TELESNE TEŽE S PRVO KAPSULO!
✔ POSPEŠUJE KURJENJE MAŠČOB ZA REKORDNIH 150%
✔ NE PREPREČUJE IZGOREVANJA MAŠČOB MED SPANJEM!

Vsaka ženska želi biti lepa, pametna in privlačna za moške. Toda za to morate nenehno spremljati svojo figuro in se znebiti odvečne teže. Zahvaljujoč sodobnim prehranskim dopolnilom je pot do vitke figure lažja in hitrejša. Želimo vam opozoriti Dietonus tablete za hujšanje. To je trifazna formula za izgubo teže 24/7. Izdelek ne samo da pomaga shujšati, ampak je tudi sposoben telo naučiti biti aktiven.

Razvijalci teh kapsul so opravili dolgoletne raziskave in ugotovili, da je eden glavnih dejavnikov normalne telesne teže človeka pravilen režim dneva. Ni skrivnost, da je zjutraj naš notranji metabolizem najbolj aktiven, do konca dneva pa se postopoma zmanjšuje. Večina sodobnih diet je zgrajena na tem načelu – največjo količino ogljikovih hidratov je priporočljivo zaužiti zjutraj, za večerjo pa beljakovinsko hrano ali hrano z veliko vlakninami. Dietonus prehransko dopolnilo za hujšanje se od običajnih kurilcev maščob bistveno razlikuje po tem, da je predstavljen v 3 različnih različicah: bela, rdeča in modra kapsula. Vsaka od njih vsebuje posamezen nabor sestavin, ki so zasnovane za določeno fazo aktivnosti čez dan.

Dietonus – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Bele kapsule vsebujejo kofein in guarano, ki prebudijo celotno telo in ga napolnijo za cel dan. Rdeče kapsule vsebujejo komponente, ki izboljšajo delovanje in pomagajo boljši nadzor nad njihovim delovanjem čez dan. Modre kapsule je treba vzeti pred spanjem. Vsebujejo komponente, kot je ekstrakt valerijane, ki ima pomirjujoč učinek in normalizira spanec.

Dietonus opis:

To prehransko dopolnilo uničuje številne stereotipe in mite o dietah. Tukaj jih je le nekaj.

Mit 1: Če želite shujšati, morate omejiti svojo prehrano in se odreči okusni hrani.

To je skupno mnenje, ki obstaja v družbi. Mnoga dekleta uporabljajo zelo stroge diete ali celo izvajajo občasno postenje in tako poskušajo kuriti maščobe. Toda nedavne študije znanstvenikov dokazujejo, da ta metoda ni le neučinkovita, ampak tudi nevarna za zdravje. Ko telo ne dobi ustrezne prehrane, preide v fazo “ekstremnega varčevanja z viri”. V takšnem stresnem stanju se aktivnost zmanjša in pojavi se občutek šibkosti. Najpomembneje pa je, da ne boste mogli shujšati, saj bo vaše telo kategorično preprečilo izgubo strateških rezerv energije. Namesto tega lahko Dietonus kupiti v Sloveniji uporabimo kot dodatek k glavni prehrani. Formula trojnega delovanja naravno pospeši metabolizem v telesu, tako da lahko kurite maščobe, pri tem pa ohranjate svojo običajno prehrano.

Mit 2: Izguba teže je nemogoča brez vsakodnevnih treningov in telesnih aktivnosti.

Seveda šport vedno pozitivno vpliva na oblikovanje ženske figure. A to ne pomeni, da morate za hujšanje porabiti vse moči v telovadnicah, veliko teči in nenehno trenirati. Dietonus za hitro izgorevanje maščob v kombinaciji z lahkotno vadbo bo zagotovil fantastičen rezultat. Hitro boste shujšali, ne glede na športno aktivnost ali število treningov na teden. Za povečanje blagodejnih učinkov kapsul ne pozabite piti vsaj 2-3 litra vode na dan.

Mit 3: Teža se bo zagotovo vrnila po končanem tečaju hujšanja.

To mnenje temelji na slabi izkušnji z uporabo različnih diet ali tečajev. Mnoge ženske so podvržene tako imenovanemu Yo-Yo učinku. To pomeni, da se po uspešni izgubi teže za določeno časovno obdobje izgubljeni kilogrami hitro vrnejo nazaj. Če ste uporabili napačno prehrano ali samo trenirali, se bo to verjetno zgodilo. Če pa ste poslušali nasvete strokovnjakov in se odločili za Dietonus naročiti, potem obstaja resnična možnost, da preprečite Yo-Yo učinek. Izdelek je zasnovan tako, da ne samo gori maščobe, ampak tudi zavira proizvodnjo novih maščobnih celic. Zahvaljujoč temu ukrepu se rezultati po dieti s temi kapsulami ohranjajo več let. Pri Dietonus cena je zelo donosno, s tem boste prihranili velike zneske na storitvah osebnih trenerjev ali nutricionistov.

Mit 4: Vsa prehranska dopolnila Dietonus imajo kemično sestavo sestavin, zato so nevarna za zdravje.

Dietonus Slovenija je primer izdelka, ki je zelo učinkovit, vendar vsebuje le 100% naravne sestavine. Vsaka kapsula vsebuje rastlinske ekstrakte, vitamine, aminokisline in antioksidante. Lahko ste prepričani, da ta dieta ne krši funkcije prebavnega sistema, jeter in ne povzroča alergij.

Na podlagi teh informacij lahko sklepamo, da je ta formula res koristna in varna za zdravje. Odličen rezultat lahko dobite le, če izdelek redno jemljete za priporočeno obdobje.

Dietonus lekarna se ne prodaja, vendar imajo vsi lepo priložnost, da izdelek naročijo prek interneta. Dietonus dostava se izvede v nekaj dneh.