Categories
Zdravje

Dial Vision – očala z regulacijo dioptrije

Dial Vision
Kako delujejo nastavljivi očala za izbiranje vizija:

✔ Edinstven mehanizem, ki ne povzroča utrujenosti oči , glavobola, slabosti in omotičnosti.
✔ Primerno za tiste, ki imajo daljnovidnost, in za tiste, ki imajo kratkovidnost.
✔ Zaradi redne uporabe izboljšanje raztopljeno vi.
✔ Leče so popolnoma varne za oči in ne zmanjšujejo vida.

Več kot 80 % ljudi s slabim vidom ne more namestiti očal. Za različne priložnosti potrebujejo različne leče, zato morajo za branje, vožnjo ali gledanje filmov nositi več parov očal ločeno. To ni samo neprijetno, ampak povzroča tudi znatno finančno škodo družinskemu proračunu. Danes vam želimo predstaviti univerzalno rešitev – Dial Vision očala z regulacijo dioptrije. To je najnovejši znanstveni razvoj, ki združuje več vrst leč hkrati v enem okvirju. Sistem individualne regulacije vsake posamezne dioptrije pomaga prilagoditi maksimalno jasnost slike, odvisno od značilnosti vašega vida.

Že danes imajo vsi odlično možnost za Dial Vision kupiti v Sloveniji, če na spletnem mestu prodajalca pustijo zahtevo. Izkoristite to ponudbo takoj!

Dial Vision – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Dial Vision očala za kratkovidnost z nadzorom dioptrije je patentirana tehnologija, ki je prestala več stopenj kliničnih preskušanj. Z inovativnim pristopom za spremembo lahko vsak uporabnik v nekaj sekundah prilagodi dioptrijo za vsako oko posebej, preprosto z vrtenjem kolesca za nastavitev. Tako boste imeli eno očala namesto 3-8 parov.

Dial Vision opis:

Skrivnost visoke učinkovitosti tehnologije je v edinstveni strukturi leče. Sestavljen je iz dveh različnih delov, ki sta med seboj združena. S priročno metodo prilagajanja lahko prestavljate in prilagajate dioptrijo, dokler ne dobite čim bolj ostre slike. Nastavljiva očala s stilskim in vzdržljivim okvirjem bodo pomagala ohraniti dober vid v vsakem okolju: doma, v pisarni, pri vožnji avtomobila, na počitnicah ali med branjem knjige. To je odlična rešitev za vaše ljubljene in starejše sorodnike, ki so nagnjeni k progresivni kratkovidnosti.

Prednosti:

  • Univerzalni dizajn, primeren za moške in ženske.
  • Prilagodljivi korekcijski sistem za vsako lečo posebej.
  • Širok razpon nastavitve: -6 do +3 dioptrije.
  • Priročen in enostaven za uporabo.
  • Ena očala za vse priložnosti.
  • Prispevajte k podpori vizije.
  • Ne povzročajte neugodja med dolgotrajno uporabo.
  • Zamenjajte do 8 parov običajnih očal.
  • Dial Vision cena cenejši od mnogih analogov.

DealVision očala z dioptrijo vam bo pomagal bolje videti črke in številke, lajšal utrujenost oči in preprečil nadaljnje okvare vida. Tehnologija nima analogov in po mnenju strokovnjakov velja za eno najboljših na trgu. Trenutno izdelek še nima obsežne serijske proizvodnje, zato ga je težko najti v optičnih trgovinah ali lekarnah. Toda na srečo je pred kratkim začela delovati uradna spletna stran certificiranega dobavitelja tega izdelka, kjer lahko dobite Dial Vision naročiti po ugodni ceni.

Mnenja strank:

Včasih sem imel 3 pare očal. V nekaterih sem gledal televizijo, v drugih sem vozil avto, tretji pa sem bral knjige. Oftalmolog mi je svetoval, naj preizkusim ta vsestranska očala z nastavljivo dioptrijo. To je zelo udobno! Zdaj mi ni treba nenehno iskati pravih očal v torbi: samo prilagodite leče in vse vidim zelo dobro. Naročil sem jih preko spleta in dobil 50% popust.

Imam kratkovidnost in povzroča resno nelagodje v vsakdanjem življenju. Ne morem nositi enega para očal, ker potrebujem leče z različnimi recepti, odvisno od okoliščin. Žena mi je za rojstni dan podarila očala XtraVision. Nastavljiva leča je zelo priročna. Le nekaj sekund in kljub kratkovidnosti spet vidim vse predmete zelo jasno. Okvir izgleda precej trden in kakovosten. Prav tako prijetno presenečen nad elegantnim dizajnom.

Moj stric je star 67 let in ima težave z vidom. Ko smo šli k zdravniku, so mu svetovali, naj preizkusi očala z nastavljivo dioptrijo. Nisem našel Dial Vision lekarna, zato sem jih naročil na spletu. Po 4 dneh je bil paket dostavljen. Stricu je bilo naše darilo zelo všeč, saj mu je zdaj postalo veliko lažje prilagajati leče.

Razprodaja Dial Vision Slovenija se je začela šele pred nekaj meseci, zato je očal še vedno malo na zalogi. Če pa obiščete spletno stran pooblaščenega distributerja tega izdelka, boste med prvimi, ki bodo naročili ta edinstven izdelek.

Dial Vision dostava je gotovina ob dostavi, kar pomeni, da lahko blago plačate po prejemu. V celoti izkoristite to rešitev!

Izjava o omejitvi odgovornosti: informacij na tej strani ne bi smeli jemati kot strokovno mnenje in so na voljo samo v informativne namene. Priporočamo, da se pred uporabo katerega koli izdelka za podporo zdravju posvetujete s svojim zdravnikom. Za kakovost ali delovanje teh očal ne odgovarjamo. Morebitne reklamacije ali vprašanja lahko razjasnite tako, da kontaktirate prodajalca. Na spletno stran za prijavo lahko obiščete po tej povezavi: