Categories
Zdravje

BSP Corrector – pameten korektor drže

Izboljšajte grbavo držo v 14 dneh!

✔ Brez grbe in upognjenega hrbta!
✔ Razvija hrbtne mišice in mišični spomin
✔ Brez bolečin v hrbtenici in medenici
✔ Izboljšanje seksualnosti zdaj in v prihodnosti

Ukrivljenost drže telesa, osteohondroza, skolioza in druge bolezni imajo nevarne zdravstvene posledice. Pogrbljen hrbet je videti grd in lahko uniči celo najbolj idealno postavo. Toda največja grožnja je, da sprememba hrbtenice vodi do močnih bolečin, stiskanja živcev, okvarjene cirkulacije in pritiska na notranje organe. Strokovnjaki pravijo, da masaža ne more popraviti hrbtenice. Naloga vsakega masažnega terapevta je lajšanje akutne bolečine in normalizacija krvnega obtoka. Toda takoj, ko zapustite masažno sobo, postava spet postane ukrivljena in simptomi se povrnejo.

Evropski znanstveniki so nekaj let razvili inteligenten mehanizem za podporo pravilni drži. Kot rezultat dolgoročnih kliničnih preskušanj in testiranj jim je uspelo doseči pravi znanstveni preboj! Danes želimo predstaviti BSP Corrector pameten korektor drže. To je povsem nov pristop k preprečevanju in zdravljenju skolioze in osteohondroze, pa tudi k ohranjanju popolnoma ravne drže v kateri koli starosti.

BSP Corrector – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Danes v kateri koli lekarni najdete različne vrste pasov in trakov za korekcijo drže. Vsi pa imajo nizko učinkovitost, saj ne morejo signalizirati v trenutku, ko hrbtiš ali upogneš hrbtenico. Zakaj je BSP Corrector za korekcijo drže toliko bolj učinkovito kot tradicionalno zdravljenje? To je inovativna tehnologija, opremljena s posebnim senzorjem ukrivljenosti. Takoj, ko drža spremeni svoj položaj nad ustaljeno normo, sistem to sporoči. Ta način zdravljenja pomaga hitro obnoviti mišični spomin, lajšati bolečine in nelagodje v vratu in hrbtu, izboljšati videz postave in preprečiti nevarne vplive na zdravje. Korektorja drže vam ni treba nositi več mesecev! Že 2 uri na dan je dovolj za 2-3 tedne. To bo dovolj za resnične spremembe in izboljšave.

BSP Corrector opis:

Pameten korektor hrbta se je pojavil po tem, ko so znanstveniki potrdili teorijo, da je edini način za popolno vzpostavitev pravilnega položaja hrbtenice mišični spomin. Šele ko se vaše mišice “spomnijo”, kako pravilno držati vretenca, bo drža ostala enakomerna, tudi če nehate nenehno spremljati ta proces. Namesto da bi porabili veliko denarja za masažo, fizioterapijo, tablete proti bolečinam ali mazila, naročite BSP Corrector Slovenija in zagotovite zajamčene rezultate v 14 dneh!

Napravo za korekcijo drže lahko uporabljate v kateri koli starosti. Zahvaljujoč možnosti prilagajanja dolžine trakov lahko korektor hitro prilagodimo posameznim parametrom vašega telesa. Način uporabe je zelo preprost in priročen. Za namestitev korektorja potrebujete le nekaj sekund. Tesno se prilega površini telesa, zato bo pod oblačili neviden. Nosite ga kjer koli – doma, v službi, na dopustu. Samo 2 uri na dan in hrbet bo v nekaj tednih popolnoma raven!

Naprava je opremljena s prenosno baterijo 500 mAh. Baterija lahko zdrži do dva tedna z enim polnjenjem in jo lahko po potrebi hitro napolnite.

Prednosti, zaradi katerih si želite BSP Corrector naročiti:

 • Inteligentna tehnologija za nadzor pravilnega položaja telesa.
 • Hitra in priročna uporaba (samo 1 gumb za vklop).
 • Visokokakovostni in varni materiali.
 • Tesno se prilega telesu in ostane neviden pod oblačili.
 • Obnavlja mišični spomin.
 • BSP Corrector cena ceneje kot druge metode zdravljenja osteohondroze.
 • Pomaga pri nenaklonjenosti med sedenjem ali hojo.
 • Hitro lajša bolečine in obloge soli.
 • Krepi mišice jedra, rok in vratu.
 • Enakomerno porazdeli obremenitev na vretenca.
 • BSP Corrector dostava po naročilu v nekaj dneh opravi kurir.

Strokovno mnenje:

Mnogi ljudje neenako držo dojemajo kot zgolj estetski problem. Toda glavna grožnja je, da če so vretenca v napačnem položaju, se krvne žile stisnejo. Krvni obtok v možganih je moten, pojavi se glavobol in krvni tlak naraste. To je preobremenjeno tudi s pojavom medvretenčne kile, bolečinami v hrbtu in drugimi težavami. Razumem, da vsi ljudje ne morejo aktivno trenirati in ohranjati drže telesa z vadbo. Če imate sedeči poklic ali imate grbo, morate takoj ukrepati. Mislim, da je BSP Corrector za ravno hrbet najboljša rešitev! Je veliko bolj učinkovit kot tablete, mazila ali fizikalna terapija. Hrbtenico lahko poravnate v nekaj minutah in tako ostane vsaj 2 uri na dan. Ta čas je dovolj, da prebudimo mišice in popravimo držo v pravilnem položaju. Najpomembneje je, da se ta metoda lahko uporablja tudi v otroštvu in mladosti ter nima posebnih kontraindikacij.

Kje lahko dobim BSP Corrector kupiti v Sloveniji?

Pomembne informacije: BSP Corrector lekarna se ne prodaja. Če želite dobiti originalni korektor drže, obiščite uradno spletno mesto prodajalca in pustite spletno prijavo. Vso srečo!