Categories
Zdravje

Bracelet Bianchi – zapestnica iz črnega šungit

ZAPESTNICA IZ ČRNEGA ŠUNGIT

✔ Stimulira imunski sistem
✔ Odstrani strupe iz telesa
✔ Normalizira presnovo
✔ Izboljša gastrointestinalno delovanje
✔ Daje mir uma in topline
✔ Normalizira krvni tlak

Trenutno se ljudje nenehno srečujejo z različnimi zdravstvenimi težavami. Zdravniki pravijo, da so se v zadnjih 20 letih številne bolezni znatno “pomladile.” Če so jih prej odkrivali le pri starejših ljudeh, se zdaj že v mladosti pojavijo prvi simptomi. Vodilni na tem seznamu so hipertenzija, nevroza, depresija, srčno-žilne bolezni, alergije, bolečine v sklepih. Za povečanje svojih dohodkov farmacevtska podjetja ponujajo le visoko specializirana zdravila, ki vplivajo na enega ali več znakov patologije. Toda kako v celoti obnoviti svoje zdravje, ne da bi postali redni kupec lekarne?

Danes želimo predstaviti edinstveno znanstveno odkritje – Bianchi zapestnica iz črnega šungit. Na internetu je veliko informacij o tem kamnu in njegovih uporabnih lastnostih, vendar povejmo vse po vrstnem redu.

Bracelet Bianchi – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Bracelet Bianchi zapestnica za zdravje ustvarjen iz poldragih kamnitih črnih šungitov nezemeljskega izvora. Znanstveniki trdijo, da je ta kamen sestavni del meteorita, ki je pred nekaj milijoni let padel na Zemljo pred sodobno Kitajsko. Na podlagi znanstvenih raziskav je bilo mogoče ugotoviti, da ima ta mineral edinstveno kemijsko sestavo. Vključuje več kot 30 aktivnih elementov v sledovih, od katerih nekateri nimajo analogov na Zemlji. Na žalost se rezerve tega edinstvenega kamna vsak dan zmanjšujejo in čez približno nekaj let se bodo popolnoma izčrpale.

Toda še vedno imate čas, da dobite ta kamen in ocenite učinkovitost njegovega učinka na lastno telo. Danes je izšla omejena zbirka Bracelet Bianchi iz črnega šungit. To ni samo eleganten in izviren okras za zapestje ali vrat. S pomočjo zapestnic in ogrlice iz črnega šungita se lahko doma znebite številnih bolezni.

Bracelet Bianchi opis: Kamen vsebuje cink, kalij, železo, kalcij, natrij in veliko drugih uporabnih sestavnih delov. Izdelek v tesnem stiku s kožo izboljšuje prekrvavitev in spodbuja delo notranjih organov. Znanstveno je dokazano, da se z vsakodnevnim nošenjem zapestnice opazno izboljša zdravje ljudi, ne glede na starost ali vzrok bolezni.

To je razlog, zakaj bi morali Bracelet naročiti:

 • Izboljša metabolizem in spodbuja hujšanje.
 • Odstranjuje toksine in proste radikale iz telesa.
 • Krepi imunski sistem.
 • Znižuje krvni tlak in odpravlja simptome hipertenzije.
 • Zmanjšuje slab holesterol.
 • Lajša bolečine v sklepih, mišicah in ligamentih.
 • Poveča celoten ton telesa.
 • Ima močan protivnetni učinek.
 • Zmanjša glavobol.
 • Odpravlja težave s kožo, alergijske izpuščaje ali pordelost.
 • Spodbuja obnovo poškodovanih las in nohtov.

Črni šungit je edinstvena komponenta, zato na trgu ne boste našli analogov ali podobnih kamnov. Izdelek ima celovit blagodejen učinek na vse celice človeškega telesa. Ljudje, ki nosijo to zapestnico, imajo 89% manjšo verjetnost, da bodo imeli kronične ali sezonske bolezni. Glede na to, da je Bracelet Bianchi cena cenejši od nakita, nimate druge izbire, kot da naročite ta unikatni izdelek po spletu.

Prisluhnimo mnenju profesionalnega imunologa:

Oslabljena imunost je velik problem sodobnih ljudi. Slaba hrana, stres, neugodne okoljske razmere, pomanjkanje vitaminov in mikrohranil naše telo šibkejše. To povečuje tveganje za razvoj virusnih ali drugih bolezni. Za splošno krepitev imunskega sistema svojim bolnikom priporočam Bracelet Bianchi kupiti v Sloveniji. Na prvi pogled je to navadna zapestnica, vendar ima edinstvene uporabne lastnosti. Kamen, iz katerega je izdelan pripomoček, neposredno vpliva na funkcionalno stanje našega telesa. Zdravilni učinek dosežemo zaradi tesnega stika kamna s kožo na zapestju. Za zdravo vam ni treba jemati dragih zdravil ali uporabljati zapletenih postopkov. Preprosto naročite to zapestnico in jo nosite vsak dan bracelet dostava.

Kljub svojim zdravilnim lastnostim zapestnica ni medicinski pripomoček, zato se Bracelet Bianchi lekarna ne prodaja. 100% originalno blago lahko naročite samo na uradni spletni strani proizvajalca.

Če želite kupiti Bracelet Bianchi Slovenija , izpolnite obrazec za naročilo na spletnem mestu, vnesite svojo telefonsko številko in počakajte, da se upravitelj pokliče nazaj. Po dogovoru o vseh podrobnostih posla bo blago poslano po pošti in prejeli ga boste v svoje roke.

Bianchi dostava se izvede čim prej. Blago se praviloma dostavi v roku 3-5 delovnih dni. Plačilo je možno ob prejetju.

Po besedah proizvajalca je zapestnica popolnoma varna za vse ljudi, zato nima posebnih kontraindikacij. Med nosečnostjo in dojenjem je priporočljivo, da se pred uporabo tega dodatka posvetujete z zdravnikom.