Categories
Zdravje

Auto Fan – solarna klima za avtomobile

Tactic Pants
SOLARNA KLIMA ZA AVTOMOBILE

✔ Črna barva
✔ Velikost: 14,5 / 11/6 cm
✔ Teža: 292 gramov
✔ Velikost pakiranja: 15,5 / 12/9 cm

Auto Fan solarna klima za avtomobile vam bo pomagal, da bo vaš avto hladen, tudi ko je parkiran. Edinstvena naprava je opremljena z vgrajeno solarno baterijo, ki omogoča delovanje hladilnega sistema brez praznjenja baterije. Ta ventilator ima priročen sistem montaže, ne zavzame veliko prostora in ne moti vožnje. To je v primeru, ko se lahko vrnete do ohlajenega avtomobila na parkirišču tudi v najbolj vročem poletnem dnevu. Priročna oblika, kompaktne dimenzije, majhna teža in dodatne funkcije zagotavljajo najbolj udobno uporabo naprave brez dodatne namestitve ali težav.

Auto Fan – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Vsak lastnik avtomobila se je znašel v tako neprijetni situaciji: zunaj je vroče vreme in ni možnosti parkirati avtomobila v senci. Če ga pustite na prostem, ustvarite učinek tople grede v kabini. Dlje ko je avtomobil zaprt, višja bo temperatura v kabini. V nekem trenutku lahko situacija doseže kritično stopnjo, ko se plastični elementi notranjosti ali predmeti, ki so ostali na sedežu, začnejo topiti ali oddajati škodljive jedke hlape. Zato vsi strokovnjaki priporočajo, da pri odpiranju vrat avtomobila, ki stoji na soncu, poskrbite za maksimalno prezračevanje in nekaj minut prezračite notranjost. Toda to ni vedno priročno in tudi po takšnih dejanjih je temperatura v notranjosti še vedno visoka, kar zmanjšuje udobje vožnje.

AutoFan klima za avtomobile je inovativna rešitev za vse lastnike avtomobilov. Ta naprava ima poseben ventilator z vgrajeno solarno baterijo, ki pomaga kroženju zraka v notranjosti avtomobila tudi, ko je motor ugasnjen in je parkiran. Ker se v tem primeru uporablja zunanji vir napajanja, delovanje ventilatorja na noben način ne vpliva na baterijo in je ne izprazni. V sončnem in vročem vremenu bo ventilator deloval tako dolgo, kot je potrebno za vzdrževanje udobne temperature. Poleg tega lahko v nekaterih primerih Auto Fan klima postane alternativa standardnemu klimatskemu sistemu v vašem avtomobilu, zmanjša porabo goriva in prepreči obremenitev generatorja.

Auto Fan opis:

Kako deluje?

Ventilator sproži proces kroženja zraka, kar povzroči naravno hlajenje. To pomaga stabilizirati temperaturo v avtomobilu in ustvarja udobno okolje za bivanje v avtu.

Kaj je znanega o samem modelu?

Naprava ima kompaktne dimenzije – 145/110/60 mm. S skupno težo 292 g je ta model klimatske naprave najbolj priročen za uporabo v vsakem vozilu. Montaža se izvaja s pomočjo lepilnega traku, ki je pritrjen na vetrobransko steklo kjerkoli. Avtonomni sistem delovanja podpira proces hlajenja med vožnjo ali parkiranjem avtomobila.

Glavni razlogi, zakaj vsak od vas dolguje Auto Fan naročiti?

Naprava uporablja sončno energijo – najčistejši in najbolj obnovljiv vir energije. Zahvaljujoč priročnemu sistemu montaže lahko napravo namestite na katero koli steklo v samo nekaj minutah in to ne zahteva dodatnega orodja ali opreme. Tehnologija je čim bolj preprosta, a učinkovita. Z vsemi prednostmi je Auto Fan cena nekajkrat cenejši od drugih obstoječih analogov. Na internetu lahko že najdete na tisoče dobrih mnenj strank o tem ventilatorju. To daje dodatno upanje, da bo rešitev Auto Fan kupiti v Sloveniji zagotovo pravilna.

Kako uporabljati:

  • Pritrdite montažni trak na površino ventilatorja po navodilih v navodilih.
  • Spustite okno za približno 3-4 cm.
  • Namestite trak na primerno mesto za vas.
  • Z nožem ali škarjami odstranite ostanke traku.
  • Zaženite ventilator z namenskim gumbom.

Prodaja Auto Fan trgovina je zelo težko najti. Kljub visoki stopnji povpraševanja ta model še vedno ni široko na voljo v trgovinah ali supermarketih. Zato je edini pravi način za pridobitev te originalne naprave uradna spletna stran proizvajalca. Tam lahko vedno dobite podrobne informacije o izdelku, lastnostih, ceni in načinu uporabe. Auto Fan dostava se izvede po vsej državi v najkrajšem možnem času. Paket lahko plačate, ko ga prejmete v roke in se prepričate, da naprava deluje.

Informacije za pregled. Tega izdelka ne prodajamo ali servisiramo. Za več informacij o Auto Fan Slovenija uporabite ponudbo uradne spletne strani. Priporočamo tudi, da ob klicu svoja vprašanja zastavite svetovalcu klicnega centra.