Categories
Zdravje

Alfagen – naravni gel za povečanje penisa

GEL ZA USPEŠNE MOŠKE

✔ 100% NARAVNI IZDELEK
✔ BOSTE ZADOVOLJNI
✔ ZASLUŽENA REPUTACIJA
✔ NIHČE NE BO VEDEL

Strokovnjaki dajejo različna priporočila, kako uporabljati topikalne kozmetične izdelke za rast moškega penisa. Da bi povečali učinkovitost postopkov, andrologi priporočajo kombinacijo uporabe gela ali kreme z dodatnimi masažnimi tehnikami ali vajami za raztezanje dolžine penisa in povečanje polnjenja kavernoznih tkiv s krvjo. Če še nikoli niste uporabljali kreme za povečanje penisa, se dobro zavedamo skepticizma glede te vrste blaga. Toda ne delajmo prezgodaj sklepov in poskušajmo to vprašanje razumeti z vidika znanosti.

Na primer, vzemimo enega najbolj priljubljenih izdelkov na trgu v letošnjem letu – Alfagen naravni gel za povečanje penisa. Prodajalec tega izdelka obljublja, da če gel nanesete 1-2 krat na dan, lahko v enem mesecu povečate velikost do +6 cm! Je res ali ne? Začnimo odgovarjati na vsa vprašanja po vrsti.

Alfagen – opis, cena, kupiti, naročiti, dostava

Do nedavnega so v znanosti verjeli, da ima moški spolni organ končno stopnjo rasti in razvoja, ki se konča s koncem pubertete. Toda nedavne klinične študije so pokazale, da pri približno 70% moških penis ostaja majhen, ker je prekrvavitev medeničnih organov motena. To lahko povzročijo nekateri dejavniki: prekomerna telesna teža, sedeči način življenja, nizka raven moških hormonov v telesu ali nepravilen spolni odnos. Hkrati lahko učinek nekaterih rastlinskih izvlečkov in vitaminov povzroči popolno širitev mehkih tkiv kavernoznega telesa na svoj fiziološki maksimum. Zahvaljujoč temu lahko skoraj vsak človek dejansko poveča velikost svojega organa za 2-5 cm, odvisno od posameznih parametrov in okoliščin.

Tako deluje Alfagen intimni gel za moške. Naravna formula vsebuje varno kombinacijo sestavin in mineralov v sledovih, ki pomagajo spodbuditi širjenje krvnih žil znotraj penisa. To vam omogoča, da povečate pretok krvi in jo napolnite z vsemi najmanjšimi celicami kavernoznega tkiva.

Znanost o povečanju penisa:

To je gobasto tkivo, skrito v beli membrani znotraj moškega penisa. Skoznjo gre ogromno krvnih žil in kanalov, ki so v času erekcije napolnjeni s krvjo. Zaradi polnjenja kavernoznega tkiva v času spolnega vzburjenja falus nabrekne in se poveča. Kot vsa druga tkiva v telesu se tudi krvne žile v penisu lahko odzivajo na učinke nekaterih aktivnih snovi. Z metodo Alfagen povečanje penisa brez operacije jih lahko razširite na 40% prvotne flotacije. Zahvaljujoč temu lahko dobite trdno erekcijo in največjo možno velikost svojega organa.

Alfagen opis nam pove, da je gel najbolje nanesti 20 minut pred predvidenim spolnim odnosom. Za pravilno uporabo priporočamo, da preberete podrobna navodila z ilustracijami in seznam postopkov po korakih. Nanesite majhno količino gela na dlan in nežno razporedite po celotni dolžini penisa. Običajno traja največ 5 minut od trenutka nanosa do popolne absorpcije. Učinek mravljinčenja in rdečice opazimo po nekaj minutah in traja dlje časa. Ti občutki so povezani s pretokom krvi v penis.

Zakaj mnogi strokovnjaki priporočajo Alfagen kupiti v Sloveniji? Ta izdelek ima več ključnih prednosti:

  • Sestavine gela so popolnoma naravne, nimajo škodljivega ali agresivnega učinka na kožo prepucija ali glave penisa.
  • V 90% primerov po enem mesecu uporabe gela uporabniki opazijo resnično povečanje dolžine in debeline svojega organa.
  • Mnenje strokovnjakov z različnih področij medicine o tem izdelku dokazuje njegovo visoko učinkovitost in varnost uporabe.
  • V primerjavi s cenikom katere koli klinike za estetsko kirurgijo, ki vam lahko ponudi operacijo povečanja penisa, je Alfagen cena bistveno ceneje.
  • Krema se lahko uporablja kot glavni ali dodaten način za povečanje erekcije in podaljšanje spolnega odnosa.
  • Mnoga dekleta pravijo, da se med seksom počutijo veliko prijetneje, potem ko je partner začel uporabljati ta gel.
  • Če vas je sram vprašati Alfagen lekarna, je mogoče ta gel anonimno naročiti prek interneta.
  • Zaupno Alfagen dostava izvede kurir, ki ne ve, kaj je v paketu.

Upoštevajte, da nismo prodajalec in ne oglašujemo Alfagen Slovenija. Ta pregled je bil pripravljen posebej za tiste moške, ki dvomijo o smiselnosti uporabe konzervativnih metod povečanja penisa. Odločno nasprotujemo uporabi kirurške metode, razen če zdravnik priporoči zaradi prirojenih ali pridobljenih nepravilnosti v razvoju penisa.

Strokovnjaki pravijo, da je v 9 od 10 primerov za radikalno rešitev vseh spolnih težav dovolj, da prvotni velikosti dodate le 2-3 cm. In to je mogoče storiti, tudi če je samo Alfagen naročiti.